Deltager- og kursavgift

Å kunne betale via påmeldingssystemet gjør hele prosessen mye enklere. Via Pindena Påmeldingssystem så kan du sette opp produkter som dere vil ta betalt for. Få deltagerne til å betale ved påmelding for deltageravgift, kursavgift, lunsj, treningstimer og alt dere måtte ønske. 

Kredittkort > Stripe

Opprett produkter

Kredittkort > PayPal

Ingen begrensning

Faktura

Ha alt på ett sted

Mer informasjon om funksjoner og muligheter rundt betaling

Kredittkort > Stripe

La deltagerne betale enkelt og greit med Stripe. Det krever ikke noe mer av kundene enn at de har sitt kort med informasjon tilgjengelig ved påmelding til aktiviteten. 

Kredittkort > PayPal

Det er mange som allerede benytter seg av en PayPal konto. Her kan de også få betale sin avgift ved påmelding via PayPal. Kunden trenger en PayPal konto, og tilhørende informasjon for å registrere seg til aktiviteten. 

Faktura

Benytt EHF-ordre for å sende faktura til dine deltagere. Du slipper å stresse med det, og sender det videre til regnskapssystemet som deretter kan sende ut faktura og purringer automatisk.

Opprett produkter

Opprett produkter som har en egen pris, MVA avgift, max antall, navn og lignende. 

Ingen begrensning

Du kan opprette så mange produkter, stort antall og med den prisen som dere ønsker. 

Benytt produktantallet til å holde en begrensning på hvor mange som kan melde seg på selve aktiviteten.  

Ha alt på ett sted

Slipp å bekymre deg for å huske å sende faktura til riktig deltager basert på hvilke valg de har tatt. La deltagerne betale med kort, eller få tilsendt faktura når de melder seg på aktiviteten. 

Pindena AS 2017