Alt på plass
før det skjer

Et trygt, enkelt og oversiktlig påmeldingssystem med hele løpet ivaretatt

Pindena Påmeldingssystem er en norsk programvare i internasjonal toppklasse. Systemet gir deg full kontroll hele veien – fra planlegging, via invitasjon og påmelding, til gjennomføring og oppfølging i etterkant. Systemet støtter også betaling med kort eller faktura med mulighet for KID-nummer.

Invitasjon

Du sender enkelt ut invitasjoner til deltagere via e-post og SMS. Deltagerne kan da velge å melde seg på eller avslå invitasjonen. Du kan selv utforme invitasjonseposten både ved å bruke valgfri tekst og å benytte koder som kan knytte invitasjonen til hver spesifikk mottager.

Påmelding

Som administrator kan du definere om deltagerne selv skal kunne melde på kollegaer til arrangementet. Du kan også velge om deltagerne skal få muligheten til å melde seg av innen en viss dato. Du har hele tiden full oversikt over påmeldte.

Betaling

Dine deltagere kan betale for kursavgift, billetter, seminaravgifter og lignende. Dere som arrangør kan velge om dere skal sette opp kort og/eller faktura.

Påminnelse

Med noen få tastetrykk kan du sende en påminnelse om arrangementet med e-post og SMS til deltagere som har meldt seg på.

Registrering

For rask og enkel registrering ved oppmøte kan dere som arrangører laste ned Pindena Checkin App gratis i App Store eller Google Play, slik at dere kan registrere deltagere sitt oppmøte ved bruk av QR-kode. 

Oppfølging

Du kan enkelt forhåndsdefinere en utsendelse av e-post og SMS til deltagerne i etterkant av arrangementet, for eksempel med en oppfordring til å evaluere aktiviteten.

FLEKSIBEL LØSNING

Bruk systemet til
både små og store
sammenkomster

For alle aktiviteter 

La påmeldingssystemet ta seg av invitasjoner og påmeldinger, så kan du heller konsentrere deg om å fylle arrangementet med meningsfylt innhold.

arbeidsmøter-og-frokostseminar.jpg#asset:86

Arbeidsmøter og frokostseminar

Ingen aktivitet er for liten. Påmeldingssystemet gjør det lettere å få full kontroll over aktiviteten, selv om det kanskje bare er et arbeidsmøte med kollegaer eller kunder. Hender det at bedriften din arrangerer frokostseminarer, kommer systemet enda mer til sin rett.

kurskataloger.jpg#asset:87

Sett opp komplette kurskataloger

Har du stor kursvirksomhet med mange ulike kurs på flere kursdatoer, kan systemet hjelpe deg til å sette opp komplette kurskataloger. Det kan også genereres kursbevis, enten til alle eller til utvalgte deltagere basert på for eksempel oppmøte eller bestått/ikke bestått.

events-og-konkurranser.jpg#asset:88

Events og konferanser

Uansett hva du skal arrangere, vil du få stor glede av kontrollen påmeldingssystemet gir deg når det gjelder deltagere. Vi har mange fornøyde kunder som bruker systemet til ulike events og konferanser – til og med idrettsarrangement og musikkfestivaler.

Prøv påmeldingssystemet - gratis uten forpliktelser i 14 dager

Fyll ut et enkelt skjema og prøv selv. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å få full oversikt over alle arrangementer.

Prøv gratis

Pindena AS 2017