Flere priser

Det er flere tilleggspriser som kan være viktig å vite om, basert på hva man velger.

NB! Alle priser er oppgitt eks mva. 

NB! Pindena tar forebehold om at priser hos tredjepart kan variere. 

Betalingsløsninger: Stripe, PayPal og EHF-ordre

Stripe
Stripe er et tredjepartprogram vi benytter for kortbetaling. Det er gratis å sette opp en Stripe konto, men de tar følgende som transaksjonskostnader: 2,4 % + 2 kr pr innbetaling. 

PayPal

Det er mulig å koble opp firmaet sin PayPal konto opp mot betalinger i Pindena. Dette krever at dere har en PayPal konto selv. De har et månedlig gebyr for hver gang dere mottar betalingene med PayPal. Feks ved innbetalinger på tilsammen 0 - 20 000 kr, så "Du betaler: 3,4 % + 2,80 NOK per innenlandstransaksjon."

EHF-ordre

Dette er fra Pindena sin side uten kostnader, men dette innebærer at deres regnskapssystem kan ta inn ordrefilen. Ved feks regnskapssystemet VISMA, så må dere høre med deres VISMA partner om de kan sette dette opp for dere.

Vi kan også gi forslag til VISMA-partner.

Pindena vil da, uten kostnader, svare på spørsmål fra deres valgte leverandør angående oppsettet av EHF.

Domene

Hoveddomene: Om dere ønsker et annet hoveddomene enn : **.pameldingssystem.no, så kan dette fikses hvis dere selv eier domenet. Da må vi kjøpe et sertifikat for å få lov til å benytte domenet som dere eier. Pris for å endre dette er 5000 kr eks mva. 

Subdomene: altså DOMENE.pameldingssystem.no. Her får dere ønsket domenenavn ved bestilling av en installasjon. Merk: dette innebærer at dere ikke får ta et domene som andre eier. Om dere ønsker å bytte dette etter at vi har laget deres installasjon, så koster dette 1/2 time til 600 kr eks mva.

Design

Design og epostmaler:

  • Pris 7000 kr eks mva.
  • Inneholder designmal samt epostmal.
  • Anbefalt for de som ønsker en komplett profil.

Design uten epostmaler:

  • Pris 5000 kr eks mva.
  • Inneholder designmal.
  • Ett eget design som passer til bedriftens profil, som kan brukes på alle aktiviteter og grupper.
Pindena AS 2017