Jobb i Pindena as

Jobb i Pindena as

Kan du Javascript/VUE, PHP/Laravel og MySQL?

Pindena AS er kombinasjonen av en god idé, flotte mennesker og en herlig kultur. Vi forstår moderne arbeidsflyt og investerer i læring og innovasjon. Vårt marked og vårt produkt vokser og nå er det på tide med utvidelse av teamet vårt.

Litt skryt! Pindena er trolig Norges beste selvbetjente påmeldingssystem på web, nettbrett og mobil. Uansett størrelse og antall arrangement bedriften gjennomfører per år, vil de ved å ta i bruk Pindena Påmeldingssystem oppleve et solid kvalitetsløft i alle ledd. Vi kommer svært godt ut i forhold til våre konkurrenter, spesielt på pris, brukervennlighet og funksjoner. Vi vinner ofte anbudsrunder, og det er ikke uten grunn at stadig flere små og store bedrifter og profesjonelle kurs- og kongressarrangører bytter til vårt system. Om oss Når vi ikke koder eller selger, liker vi å gå ut og ha det gøy! Vi elsker Kverneriet her i Tønsberg og digger shuffleboardet på Barkaden. For litt siden, og med høy trivselsfaktor, testet hele gjengen vindtunnel-flyging på Megafun. Kjempegøy! Mest av alt gleder vi oss til vår årlige firmatur der vi fyller på med faglig innhold, legger store planer og inspireres av nye og spennende opplevelser. Hva blir neste? Vet ikke, men som du skjønner er vi opptatt av å skape et godt miljø og en verdifull arbeidsplass. Hos oss blir du sett, hørt og respektert. Arbeidsoppgaver Du vil jobbe med varierte oppgaver med ett klart og tydelig felles mål om å levere Norges beste påmeldingssystem. På huset har vi samlet mennesker med svært høy kompetanse. Sammen med disse blir du med og påvirker veien videre og å løse prioriterte oppgaver. Vi legger stor vekt på markedsorientert produktutvikling der vi lytter ekstra til hva kunder ønsker seg. Ofte kan det bety komplekse oppgaver som vil kunne utfordre deg som utvikler. Vi spurter ikke en maraton, men vi liker å jobbe hardt og levere høy kvalitet over tid. Velkommen til Pindena! Vi er glad i webteknologi, og den webstacken vi forholder oss til og mener er mest moderne nå er: Linux, MySQL, TDD, PHP/Laravel, JSON, javascript/VUE, CSS/Sass og HTML5. Støtteverktøy, tjenester og prosjektmetodikk vi benytter oss av er: GIT, Amazon skytjenester, BitBucket, Jira, Confluence, KanBan, Smidig, SOAP, XML, nginx og REST-apier.

Vi ser etter deg som:

  • Liker å være i front og lære nye teknologier
  • Brenner for å skape gode og brukervennlige løsninger
  • Blir glad av å se ryddig og effektiv kode
  • Er en dyktig frontendutvikler med god javascriptkompetanse
  • Behersker norsk og engelsk
  • Har en utdannelse på minst bachelor- eller masternivå
  • Har god kjennskap til flere av teknologiene nevnt over
  • Liker burger på Kverneriet

…viktigst av alt: har engasjement, pågangsmot og humør! Hvordan søke jobb i Pindena? La oss starte enkelt med at du melder din interesse til: post@pindena.no (Fyll gjerne ut vårt skjema HER