Len deg tilbake
og nyt aktiviteten

Med Pindena kan du selv være mentalt med på arrangementet

Det å arrangere og administrere et kurs, et event, et seminar eller en konferanse kan være tidkrevende. Mange er derfor slitne når dagen endelig kommer. Det unngår du med Pindena – påmeldingssystemet som gir deg full kontroll.

Styr ved hjelp av rapportoversikt

Du har til enhver tid full oversikt over registrerte deltagere. Du kan sende ut purring eller sette inn andre tiltak om det trengs. 

Kommunikasjon med deltagere

Gjør det enkelt å kommunisere direkte med deltagere i forkant av events og arrangementer. Systemet sender e-post og SMS når du ønsker, enten det er invitasjoner, automatiske bekreftelser, påminnelser eller andre relevante beskjeder.

Registrer deltagere med QR-kode. 

Ved at dere som arrangører laster ned appen Pindena Checkin gratis i App Store eller Google Play, kan deltagere registrere sitt oppmøte ved å la dere skanne QR-koden. Dette vil spare deg for mye tid.

Enkelt å betale og ta betalt

Du kan la deltagerne selv velge hvordan de ønsker å betale for å delta på arrrangementet – enten med kort eller faktura.

Kredittkort eller faktura?

Pindena påmeldingssystem støtter betaling med kort via Stripe eller PayPal. Systemet støtter også faktura med mulighet for KID-nummer. Du kan opprette og sende ut fakturaer automatisk ved påmelding.

Flere prisnivåer på samme arrangement? Ikke noe problem

Du kan ha flere prisnivåer på samme arrangement. Systemet hjelper deg å holde orden på hvem som skal betale hva. Det kan for eksempel være at ansatte med ulike roller i bedriften skal betale ulik pris for et arrangement, eller at noen vil overnatte et ekstra døgn.

Betalingsrapport og fakturajournal

Du kan hente ut ulike rapporter av betalinger, for eksempel filtrert på aktivitet eller periode. Fakturajournal hjelper deg å holde oversikten over hvem som har valgt å betale med faktura, samtidig med at du ser hvem som har betalt via kort.

Gruppepåmelding

Det er enkelt å melde på flere personer samlet, og du kan la deltagere melde på for eksempel kollegaer til arrangementet. Sett en grense for hvor mange ekstra deltagere hver deltager kan melde på.

Prøv påmeldingssystemet - gratis uten forpliktelser i 14 dager

Fyll ut et enkelt skjema og prøv selv. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å få full oversikt over alle arrangementer.

Prøv gratis

Pindena AS 2017