Stilling ledig som digital markedsfører i Pindena

Stilling ledig som digital markedsfører i Pindena

Markedsføring

Vil du jobbe med digital markedsføring i et moderne Sass-selskap?

Pindena AS er et av Norges ledende selskap innen påmeldingssystemer. Vi er veldig stolte av kunder som Brønnøysundregistrene, Statistisk sentralbyrå og Kongsberg Gruppen, med flere. Pindena påmeldingssystem et en moderne, webbasert system (Sass-løsning), noe som gjør oss i stand til å håndtere mange kunder med få ansatte.

Nå går vår allsidige Key account manager snart ut i permisjon, og vi søker etter en selvstendig medarbeider for å erstatte henne. I første omgang er denne stillingen derfor et vikariat på ett år med oppstart mai/juni 2021, men med gode muligheter for forlengelse. 

Vi ønsker deg som kan hjelpe oss å vokse videre – først og fremst med din kunnskap om digital markedsføring og inbound marketing. Vi ønsker å bli best på synlighet, og kundenes naturlige valg. Du vil få en veldig fri og selvstendig stilling, der du bl.a. vil jobbe med innholdsproduksjon. Du vil styre vår hjemmeside, SEO, sosiale medier, nyhetsbrev og Google Ads. Du vil også holde trådene med våre samarbeidspartnere. 

Vi er en liten bedrift, og du vil også håndtere salg, noe administrasjon, førstelinjesupport og holde opplæring i vårt påmeldingssystem til nye kunder. Dette krever at du setter deg inn i vårt produkt, og vi vil gi deg god opplæring.

Du kommer til å samarbeide med en liten ledelsesgruppe og en systemutvikler. Du får dermed store muligheter til å påvirke retningen vi tar, og vi tror det vil være en utrolig spennende utfordring for den rette personen. Hos oss er det høy takhøyde og kort vei til beslutningene!

Hvis du synes dette høres interessant ut, ta kontakt for en prat – eller send en søknad!