Pindena Påmeldingssystem og SendGrid gir sømløs kommunikasjon

Pindena Påmeldingssystem og SendGrid gir sømløs kommunikasjon

Ønsker du å kunne se hvilke e-postadresser som har skrivefeil og ikke kommer frem, hvor det er streng brannmur slik at dine e-poster ender som spam, eller få vite hvilke e-postadresser som ikke brukes lenger? Kanskje ønsker du å se om/hvor mange ganger mottaker åpner e-posten du har sendt? Ved å bruke Pindena Påmeldingssystem og SendGrid får du svar på alle disse spørsmålene. Du kan være trygg på at dine e-poster kommer frem og blir åpnet.

Da er Pindena Påmeldingssystem og SendGrid integrasjon tingen for deg! 

Hva er SendGrid?

SendGrid er et av de beste og ledende verktøyene for e-postutsendelse som finnes i dagens marked. Det benyttes mye til utsendelser av for eksempel nyhetsbrev, men er også flittig brukt for analyse av e-postadressene man sender noe til. 

Hva er fordelene ved å bruke SendGrid? 

SendGrid er et meget godt verktøy dersom du ønsker å ha kontroll på egne e-postutsendelser. Du får en oversikt over alle e-postadressene det sendes til fra Pindena Påmeldingssystem, du ser også hvilke e-postadresser som er feil og ikke kommer frem. Dette gir en god mulighet til å vaske og rydde opp i e-postlister. 

Nyttige linker fra Pindena sin FAQ:

Avklaring

Pindena Påmeldingssystem har ingen avtale med SendGrid, og tjener ingenting på denne promoteringen, men vi anbefaler dette verktøyet for sikrere og bedre utsendelse av e-post.