Et påmeldingssystem med fleksibelt oppsett og design

Et påmeldingssystem med fleksibelt oppsett og design

Det finnes utallige muligheter for hvordan man kan sette opp sitt eget påmeldingsskjema i Pindena. Du kan velge blant mange av våre eksisterende tema og farger, eller bestille ditt eget design tilpasset firmaets profil.

Legg for eksempel til egen logo, aktivitetsbilder for hver av sidene eller link til kart i Google Maps som viser lokasjonen. Det er mange muligheter med de ulike funksjonene – det gjelder bare å gjøre seg kjent med hva som finnes av funksjonaliteter og muligheter.

Link til Google maps

Velg å legge til en lenke i påmeldingsskjemaet som åpner Google Maps og som viser deltageren hvor aktiviteten skal finne sted.

Lag maler eller kopier tidligere aktiviteter

Spar tid ved å lage egendefinerte maler, eller kopier enkelt en tidligere aktivitet – dette kan være en aktivitet enten med eller uten deltagere.

Legg inn logo og bilder

Med enkle grep kan du legge inn firma logo, bakgrunnsbilde og katalogbilde på påmeldingsskjemaet og på aktivitetens eget nettsted.

Lag eget nettsted for en aktivitet

Du kan lage et eget nettsted for aktiviteten din. Hvert nettsted kan inneholde opptil fem sider som gir mulighet for å selge inn arrangementet og informere deltagere.

Ofte stilte spørsmål

Sider fra påmeldingssystemet kan vises på en nettside i en iFrame, eller det kan lages tilpasset design, slik at påmeldingssidene får deres profil. Pindena kan også tilgjengeliggjøre et API, slik at informasjon fra systemet kan vises på deres nettside. Dere velger når og hvordan API-et skal brukes, og det må legges inn av deres nettside-leverandør.

Designpakke 1 med logo, farger, font koster 7 000,- eks mva. Designpakke 2 med design for e-post og invitasjon i tillegg koster 9 000,- eks mva.