QR-kode og check-in

QR-kode og check-in

QR-koden er smart og praktisk av flere årsaker. Vi tilbyr to ulike løsninger som gir flere muligheter.

Vi tilbyr to ulike typer QR-koder: 

  1. En som tilhører den respektive aktiviteten du oppretter (uavhengig av lokasjon, antall som skal melde seg på og lignende)
  2. En som blir sendt til dem som har meldt seg på, slik at koden skannes ved inngangen og status på deltaker kan settes til Møtt Opp.

Det er også mulig å benytte funksjonen for «online registrering» av deltagerne, uten å behøve å sende dem en QR-kode. Da kan de bare oppgi navnet sitt ved inngangen, eller selv trykke på en side som registrerer status Møtt opp.

QR-kode for hver enkelt aktivitet

Det har kanskje aldri vært så nyttig å registrere oppmøte som nettopp nå I disse covid-19-tider. Vi har nylig utviklet muligheten til å printe ut en QR-kode for ditt arrangement. Denne QR-koden kan printes ut og henge ved inngangen/oppmøtestedet der arrangementet ditt finner sted, og de som møter opp melder seg enkelt på ved å skanne koden og fylle ut skjema (Smittesporing med QR-kode) som kommer opp på mobilen.

Etter at alle deltagere har meldt seg på/registrert seg, kan du benytte to ulike måter for å registrere deres oppmøte. Ved registrering av oppmøte kan deltagerne bli filtrert med status «Møtt opp» i Pindena. Dette er veldig praktisk for å kunne få en oversikt over hvem som har møtt opp, og f.eks. hvem som eksempelvis skal motta kursbevis. Les under for de to ulike metodene: QR-kode og online registrering.

Registrer deltagere med QR-kode

Dersom dere som arrangører laster ned appen Pindena Checkin gratis i App Store eller Google Play, kan deltakere på deres arrangement registrere oppmøte ved å la dere skanne QR-koden som hører til arrangementet. Dette er en effektiv og tidsbesparende metode å registrere oppmøte på. 

Online registrering av deltagere

Dersom dere skal registrere oppmøte, så kan dette også gjøres via en nettside. Nettsiden er unik for hver enkelt aktivitet / arrangement, og gjør det mulig å finne de deltakerne som møter opp. Be alle som kommer oppgi sitt etternavn slik at dere selv ser navnene i listen og kan trykke «Møtt opp» fortløpende når deltakerne ankommer. Dersom dere har skjermer for registrering stående fremme kan deltakerne også gjøre dette selv.