Innsjekk og QR-kode

Innsjekk og QR-kode

Gjør oppmøte på dine arrangement til en fornøyelse med innsjekk på mobil, nettbrett eller pc. Rask og effektiv registrering av deltagere er en god start!

Registrering av deltagere

Det er tre enkle måter å sjekke inn deltagere på. Velg det som passer best!
Når deltagerne kommer til ditt arrangement kan de:

  1. Skanne QR-kode ved inngangen og fylle ut skjema på nettside
  2. Vise frem QR-kode på mobil, som dere registrerer med Checkin appen
  3. Oppgi navn, slik at dere kan registrere oppmøte på Checkin nettside
Mobilskjerm som viser innskanning av qr-kode og en mobilskjerm som viser registreringsskjema som dukker opp.


Skann QR-kode ved inngangen

Ha QR-koden synlig ved inngangen, slik at de som møter opp kan skanne QR-koden og registrere seg i skjema. Informasjonen er lett tilgjengelig i deltagerlisten i påmeldingssystemet.

Mobilskjerm viser tre bilder fra Checkin app

Registrering med Pindena Checkin

Når deltagerne melder seg på i forkant, mottar de en QR-kode i påmeldingsbekreftelsen. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Pindena Checkin app for å skanne deltagernes QR-kode ved ankomst. Dette er en effektiv og tidsbesparende metode å registrere oppmøte på. 

En skjerm som viser Checkin nettside står på et bord.

Registrering på Checkin nettside

Registrer oppmøte på Checkin nettside, hvor du kan søke opp deltagere og endre status til «Møtt opp». Dersom dere har skjermer for registrering stående fremme kan deltagerne gjøre dette selv.

Hvilken innsjekking passer best for deres arrangement

Ønsker du å bruke innsjekking, men er usikker på hvordan det fungerer. Eller lurer på hvilke fordeler det kan ha, så må du gjerne ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Ofte stilte spørsmål

Du får en QR-kode i påmeldingsbekreftelsen fra arrangøren. QR-koden fungerer kun for registrering i påmeldingssystemet. Husk å ha QR-koden tilgjengelig ved oppmøte.

En QR-kode er et lite svart bilde med masse sorte og hvite felt. Hver QR-kode er unik, og brukes som en link til en nettside, eller som en link til din billett.

Pindena genererer QR-koder som kan brukes for registrering i påmeldingssystemet. Det genereres en QR-kode for hvert arrangement, samt en QR-kode til hver deltager.

Pindena CheckIn er en app som er utviklet av Pindena. Den brukes for å registrere deltagere i systemet ved å skanne QR-koder. Appen kan brukes med Premium/Enterprise lisens og er gratis. Last den ned fra Google Play og Apple Store.

Pindena kan brukes til smittesporing. Deltagere kan melde seg på i forkant og oppdatere sin status frem til arrangementet starter. Du kan også ha en QR-kode ved inngangen som er knyttet til en aktivitet i påmeldingssystemet. I begge tilfeller vil du ha en deltagerliste som du eksportere.