PÅMINNELSE

Etter at påmeldingene har startet fra deltagerne, er det veldig kjekt å enkelt kunne sende ut påminnelser til de som ikke svarer, eller til de som skal ha ekstra spesifikke beskjeder. Dette kan filtreres, slik at dere kan sende til de som er Invitert, men enda ikke har svart, eller å sende påminnelse til de som skal delta på en spesifikk hendelse på aktiviteten. Feks, send meldinger til deltagerne basert på hvilke ettermiddagsaktiviteter de har valgt å melde seg på iløpet av seminaret.

Med noen få tastetrykk kan du sende en påminnelse om arrangementet med e-post og SMS til deltagere som har meldt seg på.

Send filtrerte meldinger på SMS

  • Du kan velge å sende SMS til deltagere basert på hvilken status de har i aktiviteten, basert på et spesifikt svar de har avgitt i sin påmelding, og lignende.
  • Dette er veldig kjekt om det er 5 av 25 deltagere som har svart at de ønsker å komme en dag før seminaret. Da kan du velge det svaralternativet, og sende en felles melding til disse 5, som omhandler overnattingen dagen før.
  • Å sende SMS filtrert på svar og statuser sparer deg både penger og irritasjon fra andre deltagere, ved å sende ut den informasjonen felles til alle deltagere.

Send SMS til en forhåndsbestemt tid

  • SMS kan sendes rette etter du har skrevet den.
  • SMS kan også sendes til en forhåndsbestemt tid.
  • Det kan feks være en viktig melding som skal ut til alle deltagere etter at aktiviteten er ferdig, og du kan da skrive meldingen lang tid i forveien, og sette at den skal sendes til et spesifikt klokkeslett på en spesifikk dag.

Send purring på invitasjon

Etter man har sendt ut invitasjoner kan det etter en stund være kjekt å sende en purring på de som enda ikke har svart. Dette kan gjøres både på SMS og e-post. (Tekstmelding og E-post) under fanen Kommunikasjon.

Man kan for eksempel skrive noe som «Hei. Vi har sendt deg en invitasjon tidligere og savner svar fra deg. Vennligst klikk på linken for å melde deg på, eller avslå invitasjonen».