Pro – flere funksjoner, mer kontroll

Pro – flere funksjoner, mer kontroll

Opprett arrangement, lag påmeldingsskjema, send ut invitasjoner, bruk automatisk venteliste og ta betalt med kort.

Produktbilde for Pindena Pro lisens

Pindena Pro har mange nyttige funksjoner, samtidig som det er et enkelt og oversiktlig påmeldingssystem. I tillegg til de mest grunnleggende funksjonene fra Basic, kan dere med Pindena Pro ta i mot betaling fra deltagere for deltakeravgift, servering, billetter m.m. enten med kort eller Vipps. Systemet setter ingen begrensning for hva deltakere kan betale for, og det er enkelt å administrere innbetalingene. Dere kan opprette de produktene dere ønsker å selge i forbindelse med en aktivitet. Dere får også en nyttig venteliste-funksjon som automatisk tildeler plass til neste deltager dersom det blir ledig. Med grupper kan dere samle aktiviteter i en listevisning, og gjøre det enklere for både dere selv og deltageren ved å organisere deres aktiviteter.

Pro lisens passer for bedrifter og organisasjoner som vil bruke betalingsløsninger og trenger funksjoner som venteliste, ekstradeltager og mulighet for å få eget designtema.

Funksjoner

(i tillegg til alt fra basic)

  • Opprett og ta betalt for produkter
  • Vipps og kortbetaling
  • Venteliste
  • Registrere ekstradeltager
  • Sortere aktiviteter i grupper
  • Lukkede arrangement
  • Bestill et tilpasset design

Se fullstendig funksjonsliste for sammenligning.

Referanser

Les hva våre kunder synes om Pindena Pro.

Hvordan bruke Pindena Pro

Med Pindena Pro får dere flere nyttige funksjoner som åpner opp for nye muligheter.

Opprett produkter

Produkter benyttes for nedtelling av antall og organisering av innhold i aktiviteten. Skal firmaet på tur til Oslo, kan produkter benyttes for å organisere hva de ulike ansatte skal delta på. Gi de valget mellom tur på museum, slotts-omvisning, segway tur, og sett opp maks antall som kan delta på hver ting.

Produkter kan også benyttes for å lage nettbutikk. Opprett skjema som samler inn nødvendig informasjon og legg til produkter; om det er fysiske varer som biehotell eller om dere driver med matservering og vil legge inn retter fra en meny. Produkter kan ha ulike priser og mva satser.

Ta betalt med kort og Vipps

Koble opp mot kortbetaling eller Vipps slik at deltageren kan betale i påmeldingsskjema. Deltageren får da status «Betalt» og mottar en kvittering på e-post, som også lagres i Pindena. Dere vil se om betalingen er gjennomført i betalingsløsningen.
Betalingsløsninger dere kan velge: Vipps, Stripe, Netaxept (Nets), Swedbank (tidligere PayEx).
NB! Betalingsleverandørene er ikke Pindena sine underleverandører. Dere må inngå en avtale med leverandør for å få en betalingsløsning. Les mer om hvordan dere kan ordre betalingsløsning her.

Venteliste for fulltegnet aktivitet

Skal dere arrangere et kurs med begrenset antall sitteplasser, kan dere bruke funksjonen «venteliste». Da har deltagere en mulighet til å melde sin interesse, selv om det ikke er plass. Om en av deltagerne melder seg av, vil det bli plass for en ny deltager. Ved å benytte alternativet «automatisk venteliste», vil første person på venteliste automatisk få en plass hvis en deltager melder seg av. Dette kan ikke benyttes sammen med kortbetaling.

Organiser aktiviteter i grupper

Hold orden på deres aktiviteter ved å sortere dem i grupper. En forening kan dele opp i sine interne og offentlige aktiviteter, mens et eventbyrå kan lage kundegrupper. Aktiviteter vises som en liste når de legges i en gruppe og kan plasseres på dine nettsider for å gi en oversikt av hva dere tilbyr. Les mer om grupper i vår FAQ.

Ekstradeltager og registrar

La deltagere melde på og betale for flere personer i samme skjema. Det kan være kollegaer som skal på kurs eller en familie som skal på fotballturnering.

Dere kan også tilby muligheten for å melde seg på som en «Registrar». Dette er en person som fyller ut skjema, men som ikke selv skal delta. Det kan være en sjef som melder på sine ansatte eller en lærer som melder på sine elever til et kurs.

Import av deltagere og deltagerrapport

Send invitasjoner til de som deltok på forrige kurs, de som tidligere har meldt interesse eller en medlemsliste ved å importer en Excel-liste med e-postadresser og navn.
I deltagerrapport kan dere se hvilke aktiviteter en person har deltatt på og dere kan se alle deltagere på tvers av aktivteter og dato. Finn ut hvor mange som deltok totalt for en periode, eller eksporter lista til Excel for å lage diagrammer.

Pris for Pindena Pro

En lisens på Pindena Pro koster kr 27.000 pr år eks mva.

Ved kortere periode, minimum 3 mnd, koster det 2.700,- pr mnd.
Prisen vil øke ved tilvalg av tjenester eller tilpassing av produkt.