Registrer oppmøte av deltagere sin QR-kode via app

Å benytte seg av Pindena sin QR-kode app, gjør hele prosessen med påmelding enklere. 

  • Enkel registrering

  • Trygt å dele med frivillige


  • Papirløs innsjekking på aktiviteten

  • Enkelt å bruke som arrangør
  • Dele på ansvaret

Mer informasjon om funksjoner og muligheter rundt QR-kode og app

Pindena Påmeldingssystem har en tilknyttet app for mobiler og nettbrett som heter: Pindena Checkin App. Denne appen tillater at du som arrangør kan skanne QR-kode som deltagerene har fått i sin bekreftelsesepost ved påmelding, og registrere at de har møtt opp. 

Enkel registrering

Om du har aktivert QR-kode på din aktivitet så vil deltagerne motta denne koden på e-post ved påmelding. Det blir dermed en meget enkel registrering av oppmøte for både deltager og arrangør. 

Papirløs innsjekking på aktiviteten

Deltagerne har mottatt QR-koden på e-post, og kan dermed ta den med på enten mobil eller nettbrett. Deltagerne behøver ikke ha på sitt internett, men kan ha tatt en skjermdump av QR-koden tidligere. Om ønskelig kan selvfølgelig deltagerne printe ut QR-koden de har fått på e-post.

Dele på ansvaret

Det er ikke kun du som arrangør som må laste ned appen og stå å skanne. Det kan også være andre i samme firma, samt frivillige.

Ved et stort arrangement, så er det mulig at et flertall frivillige som arbeider, laster ned appen, og de kan logge seg inn med èn og samme bruker. 

Trygt å dele med frivillige

Å ha mennesker som ikke er ansatt i riktig avdeling, eller som er frivillige, laste ned Pindena Checkin appen, er ikke en risiko for resten av deres aktiviteter, som det gjøres på riktig måte. Med en Enterprise lisens, så kan denne spesifikke aktiviteten, og brukerne som er frivillige, settes inn i en ny avdeling, slik at de ikke har tilgang til noe annet enn denne ene aktiviteten. 


Enkelt å bruke som arrangør

1. Aktiver QR-kode for aktiviteten, slik at det automatisk sendes med påmeldingsbekreftelsen. Obs, husk å inkluder dette for ekstradeltager også!

2. Informer deltagerne om QR-kodens hensikt slik at de husker å medbringe den ved oppmøte.3. Last ned Pindena Checkin på din mobil eller nettbrett. Skriv inn din Pindena nettside, og logg inn med ditt vanlige Pindena brukernavn og passord.

4. Velg aktiviteten som skal sjekkes inn, og scann deltagerne når de kommer. De blir automatisk satt som "Møtt opp".

Pindena AS 2017