QR-KODER OG ONLINE REGISTRERING

Vi har 2 ulike typer QR-koder. 

  1. En som hører til hver aktivitet du oppretter (uavhengig av lokasjon, antall som skal melde seg på og lignende)
  2. En som blir sendt til de som har meldt seg på, så de kan bli skannet ved inngangen og satt til Møtt Opp.

Det er også mulig å benytte funksjonen for «online registrering» av deltagerne, uten å behøve å sende de QR-kode. Da kan de enkelt si sitt navn ved inngangen, eller selv trykke på en side hvor man da vil bli oppført som status Møtt opp.

QR-kode for hver enkelt aktivitet

I disse covid-19-tider så har det kanskje aldri vært så nyttig å kunne registrere oppmøte. Vi har nylig utviklet muligheten for å printe ut en QR-kode for din påmelding. Denne nye QR-koden kan man printe ut og henge ved inngangen, og la de som møter opp melde seg på ved å enkelt skanne koden og fylle ut skjema. Les mer her.

Etter at alle deltagere har meldt seg på, kan du benytte to ulike måter for å registrere deres oppmøte. Ved registrering av oppmøte, så kan deltagerne bli filtrert som «Møtt opp» i Pindena. Dette er veldig kjekt for å kunne vite hvem som har møtt opp, og f.eks. hvem som skal få motta kursbevis. Les under for de to ulike metodene: QR-kode og online registrering.

Registrer deltagere med QR-kode

Ved at dere som arrangører laster ned appen Pindena Checkin gratis i App Store eller Google Play, kan deltagere registrere sitt oppmøte ved å la dere skanne QR-koden. Dette vil spare deg for mye tid.

Online registrering av deltagere

Om dere skal registrere oppmøte, så kan dette også gjøres via en nettside. Den er unik for hver aktivitet, og lar dere finne deltagere som møter opp. Be f.eks. alle som kommer si sitt etternavn, så kan dere se i listen, og selv trykke på «Møtt opp», når de ankommer. Dette kan også deltagere gjøre selv, om dere har skjermer stående fremme.