Innsjekk med Pindena app

Innsjekk med Pindena app

Dørvakt som gjør billettkontroll

Få full kontroll på hvor mange deltagere du har på et arrangement ved å skanne QR-kode ved oppmøte.

Sjekk inn deltagere med mobilen

Glem skranker med lange køer og stasjoner for innsjekk. Med mobilen for hånd kan du enkelt registrere deltagere på både store og små arrangement. Det eneste du må gjøre er å laste ned Pindena Innsjekk til mobilen, logge deg inn, velge aktivitet og starte innsjekking. Kommer det mange hundre deltagere kan du gi flere brukere tilgang slik at registreringen går smidig og effektivt. QR-koden aktiveres i Pindena og sendes til deltageren i påmeldingsbekreftelsen. Du kan også sende en påminnelse på e-post eller SMS fra Pindena med link til deltagerens registrering og QR-kode.

Innsjekk med QR-kode gir mange fordeler

Pindena genererer QR-koder som kun kan leses av appen. QR-kodene er helt unike og knyttes mot påmeldingen til deltageren. Ved innsjekk vil skanning av QR-koder være veldig effektivt da appen bruker ca ett sekund på å skanne en kode. QR-koden avslører heller ingen informasjon om deltageren, som slipper å oppgi navn, e-post eller adresse for å bli registrert. All denne informasjonen er allerede knyttet til påmeldingen til deltageren.

Slik sjekker du inn deltagere med Pindena Innsjekk app:

  1. Lag en påmelding, aktiver QR-kode og informer om ditt arrangement
  2. Send en påminnelse til deltagerne om å ha QR-koden klar ved innsjekk
  3. Last ned Pindena Innsjekk app og logg deg inn
  4. I appen går du inn på aktiviteten og trykker «Start innsjekking»
  5. Skann deltagernes QR-kode fortløpende

Sjekk inn deltagere med nettbrett

Systemet for innsjekk er på plass, og det finnes flere måter å benytte det på. Isteden for å ha personer som står med mobilen og skanner QR-koder, kan du laste ned appen til nettbrett. Montér nettbrett i stativ og aktiver innsjekking av deltagere i appen. Deltageren må holde QR-koden under kamera og blir registrert. På den måten kan du ha en mer løs form for innsjekking som kan fungere fint dersom du har deltagere som møter opp tidlig og skal mingle før arrangementet starter. Dette kan passe fint dersom du ofte har møter for medlemmer, eller andre faste gjester og her kan det fort etableres en god rutine som letter jobben med innsjekk for arrangøren.

Alltid oppdatert deltagerliste

Ved å registrere oppmøte digitalt, har du alltid en oppdatert deltagerliste tilgjengelig. I noen tilfeller vil registrering være helt nødvendig, som da vi måtte være forberedt på smitteutbrudd og måtte varsle de som var tilstede, samt smittesporingsteam. Både med tanke på sikkerhet under arrangementet og oppfølging av deltagere i etterkant, kan en digital deltagerliste som viser hvem som har møtt opp være nyttig.

Pindena Innsjekk app kan brukes uansett om du har kurs for 10 deltagere, eller du skal ha en konferanse med 2500 deltagere. Appen kan lastes ned gratis hos Google Play eller App store. Den kan kun brukes av kunder med Premium eller Enterprise.

Vil du vite mer om enkel innsjekk av deltagere?

Ta kontakt med oss: