Om Pindena

Om Pindena

Poenget med Pindena påmeldingssystem er fremfor alt å være et enkelt, intuitivt og effektivt påmeldingssystem. Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle systemet.

Laget avansert påmeldingssystem på oppdrag

Selskapet Pindena AS er kombinasjonen av en god idé, flotte mennesker og en herlig kultur. Alt startet for over 10 år siden med NSB som den første kunden. Pindena hadde fått i oppdrag av NSB å lage et avansert påmeldingssystem for kunder som brukte månedskort, og vi så fort at dette produktet kunne være nyttig for andre virksomheter også. Pindena har utviklet seg med tiden og vi har fått en sterk og lojal kundeportefølje. 

Pindena vil overgå dine forventninger

I Pindena er vi opptatt av moderne arbeidsflyt og ser viktigheten av å investere i læring og innovasjon. Vi har også satset tungt på sikkerhet, og har et styringssystem for informasjonssikkerhet som imøtegår kravene i Personopplysningsloven. Vårt mål er å lede an utviklingen av påmeldingssystemer i Norge, og påmeldingssystemet skal derfor overgå forventningene til den mest erfarne arrangør. 

Påmeldingssystem for det norske markedet

Påmeldingssystemet har blitt utviklet for arrangører i det norske markedet, og vi kan skilte med sterk teknisk kompetanse på huset.
Vi har kontor i Sandefjord, men har kunder rundt i hele Norge. Holder du til i nærheten er du velkommen til å besøke oss for en kaffe og demonstrasjon av systemet. Befinner du deg et annet sted i vårt vidstrakte land, holder vi gjerne en demonstrasjon via nett.

Poenget med Pindena er fremfor alt å være et enkelt, intuitivt og effektivt påmeldingssystem som skal appellere like mye til deg som er teknisk interessert, til deg som bare vil ha et verktøy som får jobben gjort.