Om Pindena

Om Pindena

6 personer i Pindena samlet rundt møtebord

Pindena påmeldingssystem skal være et enkelt, intuitivt og effektivt påmeldingssystem. Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle systemet og er opptatt av høy kvalitet og sikkerhet.

Laget avansert påmeldingssystem på oppdrag

Pindena AS ble til på grunn av en god idé. For over 10 år siden fikk noen kloke hoder i oppdrag å lage et avansert påmeldingssystem for NSB. Slik ble Pindena påmeldingssystem til og vi så fort at dette produktet ville være nyttig for andre virksomheter. Med en kombinasjonen av en god idé, flotte mennesker og en herlig kultur har Pindena påmeldingssystem fått en sterk og lojal kundeportefølje. 

Pindena vil overgå dine forventninger

I Pindena er vi opptatt av moderne arbeidsflyt og ser viktigheten av å investere i læring og innovasjon. Vi legger stor vekt på sikkerhet, er kvalitetsbevisste og opptatt av å yte god kundeservice. Vårt mål er å være det trygge og sikre påmeldingssystemet, og vi kan skilte med sterk teknisk kompetanse på huset. Vi har erfaring med alt fra små eventbyråer til internasjonale konsern.

Pindena og Deltager logoer med LetsReg logo i midten. På hver side er maskoten Reggie med i en variant med flosshatt og en med brudeslør.

Et nytt kapittel begynner med LetsReg

I 2023 slo vi oss sammen med Deltager AS. Sammen har Deltager.no og Pindena lansert det nye merkenavnet LetsReg som en del av en internasjonal satsing. Vi gleder oss over å ha blitt endel av en større gjeng med påmeldingsnerder, og ser frem til å vokse videre.

Besøk oss i Sandefjord

Pindena påmeldingssystem holder til på Torp IT i vakre Sandefjord, men har kunder rundt i hele Norge. Derfor er vi godt vant med digitale møter. Holder du til i nærheten, er du selvfølgelig velkommen på en kaffe og en hyggelig påmeldingsprat.

Poenget med Pindena er fremfor alt å være et enkelt, intuitivt og effektivt påmeldingssystem som skal appellere like mye til deg som er teknisk interessert, til deg som bare vil ha et verktøy som får jobben gjort.