Om Pindena

Om Pindena

Poenget med Pindena påmeldingssystem er fremfor alt å være et enkelt, intuitivt og effektivt påmeldingssystem. Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle systemet.

Selskapet Pindena AS er kombinasjonen av en god idé, flotte mennesker og en herlig kultur. Alt startet for 10 år siden med vår første kunde NSB: 

Med NSB som første kunde

Vi hadde fått i oppdrag av NSB å lage et avansert påmeldingssystem for deres kunder som brukte månedskort, og vi så fort at dette produktet kunne være nyttig for andre virksomheter også. Pindena Påmeldingssystem har utviklet seg med tiden og vi har fått en sterk og lojal kundeportefølje. 

Et påmeldingssystem som er i stadig utvikling

Vi er opptatt av moderne arbeidsflyt og ser viktigheten av å investere i læring og innovasjon. Vårt mål er å lede an utviklingen av påmeldingssystemer i Norge og Pindena påmeldingssystem skal derfor overgå forventningene til selv den mest erfarne arrangør. 

Kontoret vårt ligger i Tønsberg, men vårt hjemmemarked er hele Norge. Holder du til i nærheten er du velkommen til å besøke oss for en kaffe og demonstrasjon av systemet. Vi holder også gjerne en slik demonstrasjon via nettet. Alle våre utviklere sitter i Norge og vi kan skilte med mye sterk teknisk kompetanse. 

For deg som er teknisk interessert kan vi nevne at vi nok er over gjennomsnittet glad i webteknologi. Den webstacken vi forholder oss til og mener er mest moderne nå for tiden er: Linux, MySQL, TDD, PHP/Laravel, JSON, javascript/VUE, CSS/Sass og HTML5.

Men poenget med Pindena Påmeldingssystem er fremfor alt å være et enkelt, intuitivt og effektivt påmeldingssystem som skal appellere like mye til deg som ikke nødvendigvis er så teknisk interessert.