Webinar og hybrid

Webinar og hybrid

En dame holder webinar

Digitale møterom utvider horisonten og gjør at du må tenke annerledes. Men uansett hvor deltagerne befinner seg, så må du å ha oversikt og kunne kommunisere med de som melder seg på.

Enkelt kommunikasjon med deltagere på webinar

Det er lav terskel for å melde seg på digitale møter eller webinar. Det er stort sett gratis, men du trenger en enkel måte å kommunisere med deltagerne på. For et webinar kan du sette opp et helt enkelt skjema med navn, e-post eller mobilnummer, kanskje firma hvis det er faglig innhold. Lenken til påmeldingen kan du velge å dele lenken på nettsiden, i sosiale medier eller med de som abonnerer på nyhetsbrevet ditt.

Deretter setter du opp et digitalt møte i kalenderen og planlegger en utsendelse på e-post eller sms med en personlig påminnelse. På den måten går alt automatisk fra det øyeblikket du deler linken til webinaret er gjennomført. I etterkant kan du gjerne sende en evaluering eller presentasjonen du har gått igjennom.

Ekstra viktig med god kommunikasjon ved hybrid arrangement

Et hybrid arrangement er egentlig et fysisk arrangement med en ekstra dimensjon. Det krever mye planlegging og en god dose teknisk kompetanse. Du skal underholde både på scenen og gjennom kamera. Et profesjonelt påmeldingssystem vil hjelpe deg med å holde oversikt og orden. Ikke minst vil du få en enorm fordel ved å kunne kommunisere med deltagerne på flere nivåer. Du kan velge å sende e-post eller sms til alle, kun de som deltager digitalt eller de som deltar i salen. Vil du selektere mer? Kjør på! I Pindena kan du filtrere deltagerlista, slik at du kan kommunisere med akkurat den gruppen du ønsker.

Hybrid konferanse

Lag påmeldingsskjema for hybrid arrangement

Når du skal lage påmelding til et hybrid arrangement, kan du dele opp skjema for digital og fysisk deltagelse. På den måten slipper de som skal delta digitalt å se for eksempel valg for servering og overnatting. Hvis det er enkelt å forstå hva som skal fylles ut i skjema, vil påmeldingen gå smidig uten for mange henvendelser. Samtidig kan du slippe unna med å lage bare et skjema.

Du står selvfølgelig fritt til å designe skjema slik du vil. Skal det være et bilde eller en farge i bakgrunnen? Vil du at headingene skal stå i stil med bakgrunnfargen? Eller vil du ha flotte bilder og video? Det er få begrensninger i Pindena.

Fordelene med å bruke Pindena til digitale og hybrid arrangement

  • Ubegrenset antall aktiviteter
  • Superenkel kommunikasjon med deltagerne
  • Lag eget design på påmeldingssiden
  • Betaling med Vipps, kort eller faktura (EHF)
  • Registrer oppmøte
  • Kopier aktiviteter

Prøv Pindena gratis på ditt neste webinar.

Send inn skjema, så får du tilgang til prøveløsningen.