Lag nettside for arrangement

Lag nettside for arrangement

Hvert arrangement har en side med et påmeldingsskjema. I tillegg kan du legge til flere sider, slik at du slipper å ha all informasjonen på en side.

Felles nettside for alle dine aktiviteter og arrangement

Du kan bruke Pindena til å sette opp påmelding for events og kurs som du kan publisere på nettsiden. Har du mange arrangement, kan du ha en aktivitetskalender. Da kan du bruke nettsiden i Pindena hvor aktivitetene kan vises som en liste med filter og søk, kalender eller katalog. Du kan også overføre informasjonen om aktivitetene til nettsiden din med API for aktiviteter. På den måten kan du selv bestemme hvordan aktivitetene dine skal vises frem. Det kan legges til filter i listevisningen slik at aktivitetene kan sorteres på sted, type, målgruppe, kategori og lignende. Filtrene kan du lage selv, slik at du kan få et filter som gjør det superenkelt å for deltagerne å finne aktuelle events.

Egen nettside for hvert enkelt event

Når du oppretter en aktivitet i Pindena, får du en nettside hvor du får samlet all verdifull informasjon om eventet. Du velger når nettsiden skal publiseres og kan dele lenken på din egen nettside eller i andre kanaler.
På sidene kan du publisere praktisk informasjon, program, foredragsholdere/sesjoner, presentasjoner, kontaktdetaljer, utstillerkart m.m. På den måten har deltagerne alltid oppdatert informasjon tilgjengelig og slipper å lete seg frem i gamle e-poster og meldinger. Etter som hvert arrangement får en dedikert nettside, kan det lages en snarvei av nettsiden. Når deltageren gjør det, vil arrangementet vises som en app på mobil eller iPad. Du kan velge å vise enkelte sider på nettsiden kun for deltagere som har meldt seg på. Innstillingene er enkle å forstå, så du trenger ikke å være IT-typen for å få til dette. Aktiviteten har også en QR-kode som du kan bruke for raskt tilgang til påmeldingen.

Ekstra sider gir fleksibilitet

For hver eventside kan du ha opptil seks undersider som vises som faner på nettsiden. Denne funksjonaliteten er tilgjengelig i Pindena Premium og er veldig populær blant arrangører med store event og kursarrangører. Fem av sidene har en funksjon som hjelper deg å lage et oversiktlig oppsett. Påmeldingssiden er hovedsiden og vil alltid være aktiv, og de andre sidene velger du om skal vises. Hver side kan vises for alle eller kun for de som er påmeldt. På alle sidene bestemmer du innhold og titler. Når arrangementsiden er klar kan du legge ut linken på nett eller sende ut invitasjon. Les mer under om de ulike siden edu kan bruke for å bygge en nettside for arrangementet ditt.

Forside

På forsiden er det naturlig å legge ut en hyggelig velkomsttekst og en introduksjon til arrangementet. Bilder og video kan du selvfølgelig legge til, og du kan velge å vise informasjonsboksen med tid, sted, pris osv.

Programside

På denne siden kan du legge til programlinjer med dato og tider, samt beskrivelse og bilder. Du kan også legge inn en PDF dersom det allerede er laget et program til arrangementet.

Påmeldingsskjema

Denne siden inneholder påmeldingsskjema hvor påmeldingen til arrangement foregår. Her kan du legge til beskrivelse, tilpasse skjema og hva som skal vises av informasjon.

Kontaktskjema

Med kontaktskjema kan du enkelt ta imot henvendelser til ønsket e-postadresse. På alle sidene bestemmer du innhold og titler.Kontaktsiden har et veldig nyttig kontaktskjema, hvor du kan velge hvem som mottar svarene. Legg inn ønsket tekst og annet du måtte ønske i tillegg.

Deltagerliste

Bruk denne siden for å vise hvilke deltagerne som har meldt seg på arrangementet. Du kan velge å vise kun navn, men også mobil og e-postadresse. Ved å vise kun for påmeldte, kan denne være nyttig både på medlemsmøter, seminar og andre aktiviteter hvor det er viktig med nettverksbygging.

Informasjonsside

Denne siden kan du bruke hvordan du vil. Kanskje du vil legge ut et områdekart for messa eller dele lenker og innhold til undervisningsopplegg? Du kan legge til både bilder, video og tekst.

Vil du vite mer om hvordan du kan lage arrangementssider i Pindena?

Ta kontakt med oss 👇🏻