Lag nettside for arrangement

Lag nettside for arrangement

Hvert arrangement har en side med et påmeldingsskjema. I tillegg kan du legge til flere sider, slik at du slipper å ha all informasjonen på en side.

Ekstra sider gir fleksibilitet

Du kan lage opptil seks sider, hvor fem av sidene har en mal som hjelper deg å lage et oversiktlig oppsett. Påmeldingssiden vil alltid måtte være aktivt, og de andre sidene velger du om skal vises. De kan vises for alle eller kun for de som er påmeldt. På alle sidene bestemmer du innhold og titler. Når arrangementsiden er klar kan du legge ut linken på nett eller sende ut invitasjon.

Forside

På forsiden er det naturlig å legge ut en hyggelig velkomsttekst og en introduksjon til arrangementet. Bilder og video kan du selvfølgelig legge til, og du kan velge å vise informasjonsboksen med tid, sted, pris osv.

Programside

På denne siden kan du legge til programlinjer med dato og tider, samt beskrivelse og bilder. Du kan også legge inn en PDF dersom det allerede er laget et program til arrangementet.

Påmeldingsskjema

Denne siden inneholder påmeldingsskjema hvor påmeldingen til arrangement foregår. Her kan du legge til beskrivelse, tilpasse skjema og hva som skal vises av informasjon.

Kontaktskjema

Med kontaktskjema kan du enkelt ta imot henvendelser til ønsket e-postadresse. På alle sidene bestemmer du innhold og titler.Kontaktsiden har et veldig nyttig kontaktskjema, hvor du kan velge hvem som mottar svarene. Legg inn ønsket tekst og annet du måtte ønske i tillegg.

Deltagerliste

Bruk denne siden for å vise hvilke deltagerne som har meldt seg på arrangementet. Du kan velge å vise kun navn, men også mobil og e-postadresse. Ved å vise kun for påmeldte, kan denne være nyttig både på medlemsmøter, seminar og andre aktiviteter hvor det er viktig med nettverksbygging.

Disponibel side

Denne siden kan du bruke hvordan du vil. Kanskje du vil legge ut et områdekart for messa eller dele lenker og innhold til undervisningsopplegg? Du kan legge til både bilder, video og tekst.

Vil du vite mer om hvordan du kan lage arrangementssider i Pindena?

Ta kontakt med oss 👇🏻