Enterprise – system med tilgangsstyring

Enterprise – system med tilgangsstyring

Enterprise er et komplett system for administrasjon av aktiviteter og deltagere. Personvernet for brukere ivaretas med helt adskilte avdelinger for brukere og aktiviteter.

Pindena Enterprise kort oppsummert

Med Pindena Enterprise får du et fullverdig påmeldingssystem for håndtering av deltagere. Alle funksjoner i Pindena er tilgjengelig, og du har mulighet for å tilpasse systemet etter behov. Du kan integrere med et regnskapsprogram for å effektivisere arbeidet med ordre og fakturering, eller koble til en betalingsleverandør for å ta betalt med kort eller Vipps. Systemet passer ypperlig dersom du har behov for tilgangsstyring og det kan kobles opp mot Azure AD for innlogging med Singel Sign On for brukere.

Lag flere avdeling

Enterprise skiller seg fra Premium ved at du får muligheten til å lage flere avdelinger, slik at brukere og aktiviteter er helt adskilt fra hverandre. Samtidig kan de som er superbrukere se alt i alle avdelinger. Løsningen er derfor smart for store organisasjoner, kommuner, fylker, store private eller offentlige organisasjoner.

Hotellbooking gir full kontroll på overnatting

Modulen for hotellbooking er inkludert i Enterprise. Med hotellbooking er det enkelt for deltagerne å booke rom, og for deg å holde oversikt. Du unngår dobbeltbooking, og du kan raskt eksportere en liste over deltagerne som skal overnatte og sende til hotellet.

Hvorfor velge Pindena Enterprise?

Pindena Enterprise er et rimelig alternativ for organisasjoner med mange arrangement, fordi det ikke er begrensninger på antall brukere, aktiviteter eller deltagere. Det er samme pris uansett hvor mye dere bruker systemet, og ingen transaksjonsbaserte kostnader.

Dere kan velge å få opplæring for deres superbrukere, som da kan ha en supportavtale. Med gjennomført opplæring vil dere ha et komplett påmeldingsystem som dere kan administrere, samtidig som brukerstøtte vil være tilgjengelig. Har dere behov for spesielle tilpasninger er det ingen fordyrende mellomledd. Vi har norsk support med rask responstid og et norsk utviklingsteam.

Ta kontakt for mer informasjon om Pindena Enterprise

Vi holder gjerne demo for bedriften og sender deg et uforpliktende pristilbud basert på deres behov og evnt ønske om tilpasninger.

Ofte stilte spørsmål knyttet til Enterprise

Din nettside må ha en systemadministrator som vi kan kontakte. Systemadministratoren kan blant annet endre innstillinger for personvern og forsiden for installasjonen. Kontaktinformasjon til systemadministrator er til en hver tid tilgjengelig i systemet for brukerne.

I Pindena Enterprise kan man styre tilgangen for brukere slik at de kun har tilgang til sin avdeling. I tillegg kan brukeren ha ulike roller som bruker, administrator eller superadministrator.

For å bruke en betalingsløsning i Pindena, må du inngå en avtale direkte med betalingsleverandøren. Det er leverandørens priser og transaksjonskostnader som gjelder. Pindena tar ingen gebyrer eller oppstartskostnad for å koble opp en betalingsløsning i deres påmeldingssystem.

Hotellbooking er en funksjon du kan bruke for å booke overnatting ifm med kurs, seminar, konferanse osv. Du kan legge inn ulike hotell, med valg av romtype, kapasitet, tilgjengelighet og pris. Når hotellbooking brukes i et skjema, kan deltagere reservere i sanntid.

Deltageren kan booke rom på valgte datoer i et påmeldingsskjema. Rommet reserveres når det er valgt i skjema, og når deltageren bekrefter påmeldingen blir rommet booket. Du får full oversikt over hvor mange rom som er ledig i hotellrapporten og kan sende en eksport av viktig informasjon til hotellet.

Når du har valgt arrangementet du skal sjekke inn deltagere på i appen, trykker du på start innsjekk og skanner en QR-kode. Trykk ok og appen er klar til neste skanning. Det kan ta 5 – 10 sekunder pr skanning, avhengig av brukeren. Med et gjennomsnitt på 7,5 sekund pr skanning, kan du registrere 8 deltagere i minuttet.

Påmeldingssystemet støtter betaling med Vipps, og kort via Stripe, Swedbank eller Nets/NetAxept. Du kan også benytte faktura med mulighet for KID-nummer.