Hvordan registrere oppmøte på enklest måte ift COVID-19?

Siden mars 2020 har vi alle måtte forholde oss til en annerledes hverdag, men mange vil fortsatt kunne ønske å delta på både sosiale og kulturelle begivenheter. Dette kan gjøres både enkelt, kontaktløst og mest mulig smittevennlig ved å la de melde seg på via Pindena Påmeldingssystem. Hva er fordelene ved å registrere påmelding og… Les mer »

Benytt hotellbooking via Pindena Påmeldingssystem.

Pindena har nå laget en hotellbooking modul som et tillegg til standard lisens i Påmeldingssystemet. Legg til ulike romtyper, samt flere prissegmenter som overnatting og frokost. Ved å kunne legge til kost og losji så kan dere sette en konkret pris, med ønsket mva på hvert segment. Hotellbooking i Pindena Påmeldingssystem gir deg muligheten til:… Les mer »

Hvordan holde en evaluering av deres webinar via Pindena Påmeldingssystem?

For mange er det kanskje et komplett ny opplevelse å nå måtte holde webinar. Å gjøre et kurs som man kanskje før har følt seg avhengig av nærhet eller øyekontakt, om til noe man holder på sitt hjemmekontor, online, med mange seere, uten at man kan få blikkontakt.  Etter at dere holder webinar kan det… Les mer »