Hotellbooking

Hotellbooking

En dør holdes åpen inn til ett hotellrom hvor det står en dobbelseng

Tilby deltagere en enkel måte å booke overnatting i forbindelse med dine arrangement.

Du kan enkelt legge inn hotell og type rom i påmeldingen med separate priser for overnatting og frokost. Dersom deltagerne ikke skal betale for oppholdet, er det bare å utelate pris i bookingen.

Hotellrapport

Når deltagere har booket hotell og meldt seg på aktiviteten og kan du finne informasjonen i hotellrapporten. Du kan eksportere rapporten til Excel og sende den til hotellet.

Har du flere alternative hotell tilgjengelig for deltagerne? Null problem! I Pindena får du en rapport for hvert hotell.

Enkelt for deltagerne, enkelt for deg, og enkelt for resepsjonisten på hotellet!

Med hotellbooking kan du:

  • Legge til type rom: Enkeltrom, dobbeltrom, suite, hytte eller annet.
  • Legge til prissegmenter for hvert rom: Inkludert frokost, lunsj, inngang til spa eller treningsrom.
  • Legge til antall sengeplasser per romtype: Bestem kapasiteten, så deltakere vet om de kan ha med partner eller familie.
  • Legge til antall rom som er disponible for hver romtype.
  • Ta ut en hotellrapport pr. hotell med relevant info for overnattingen.

Pris for hotellmodul

Hotellmodulen er inkludert i Pindena Enterprise og kan legges til i Premium for 5.000 kr pr år ekskl. mva. Modulen er en felttype i skjemabyggeren hvor alle data kan legges inn på ett sted.

Se hvordan Heidi setter opp en påmelding med hotellbooking

Ofte stilte spørsmål

Hotellbooking er en funksjon du kan bruke for å booke overnatting ifm med kurs, seminar, konferanse osv. Du kan legge inn ulike hotell, med valg av romtype, kapasitet, tilgjengelighet og pris. Når hotellbooking brukes i et skjema, kan deltagere reservere i sanntid.

Deltageren kan booke rom på valgte datoer i et påmeldingsskjema. Rommet reserveres når det er valgt i skjema, og når deltageren bekrefter påmeldingen blir rommet booket. Du får full oversikt over hvor mange rom som er ledig i hotellrapporten og kan sende en eksport av viktig informasjon til hotellet.

Sider fra påmeldingssystemet kan vises på en nettside i en iFrame, eller det kan lages tilpasset design, slik at påmeldingssidene får deres profil. Pindena kan også tilgjengeliggjøre et API, slik at informasjon fra systemet kan vises på deres nettside. Dere velger når og hvordan API-et skal brukes, og det må legges inn av deres nettside-leverandør.

Designpakke 1 med logo, farger, font koster 7 000,- eks mva. Designpakke 2 med design for e-post og invitasjon i tillegg koster 9 000,- eks mva.

Har du spørsmål om hotellbooking eller ønsker å legge modulen til i ditt Premium abonnement? Send oss en forespørsel: