Benytt hotellbooking via Pindena Påmeldingssystem

Benytt hotellbooking via Pindena Påmeldingssystem

Publisert: 18.12.2020

Pindena har nå laget en hotellbooking modul som et tillegg til standard lisens i Påmeldingssystemet.

Pindena har nå laget en hotellbooking modul som et tillegg til standard lisens i Påmeldingssystemet.

Legg til ulike romtyper, samt flere prissegmenter som overnatting og frokost. Ved å kunne legge til kost og losji så kan dere sette en konkret pris, med ønsket mva på hvert segment.

Hotellbooking i Pindena Påmeldingssystem gir deg muligheten til:

  • Legge til spesifikke hotellrom. Er det enkeltrom, dobbeltrom, suite, hytte eller annet?
  • Legge til prissegmenter for hvert rom. Er det inkludert frokost, lunsj, spainngang, treningsrom?
  • Legge til antall sengeplasser pr type rom, altså bestem kapasiteten før de spør om de kan ha med partner på enkeltrom.
  • Legge til antall rom disponibelt for hver romtype.
  • Ta ut en hotellrapport med konkret info relevant til overnattingen. Her kan man ta ut en rapport pr hotell om man tilbyr overnatting flere steder.

Etter at deltagere har meldt seg på aktiviteten, og har valgt type rom og antall netter, så kan dette hentes frem i en helt egen hotellrapport. Denne viser det essensielle for hotellovernatting, og rapporten (eksporteres til Excel) og kan sendes direkte til hotellet.

Har du flere hotell tilgjengelig for deltager å velge i påmeldingen? Ingen problem! Hotell rapporten gir ut ulike rapporter pr hotell.

Viktige punkter for deg som arrangør:

  • Sett opp hvilke datoer overnattinger er tilgjengelig.
  • Ved hjelp av avhengigheter så kan du tilby ulike hoteller til ulike deltagerkategorier. La de først velge om de er feks student, medlem, honør, all inclusive og lignende, og tilby deretter passende hotell, type rom og pris for hvilken deltagerkategori de er.
  • For å gjøre det best mulig for deltager sitt regnskap og oppgjør, så kan du føre opp eksakt pris på selve overnattingen, frokost, kursavgift og lignende hver for seg. Det er tydelig og informativt når regnskapsfører skal føre det inn.

FAQ artikler om hotell: