Design av påmeldingsskjema

Design av påmeldingsskjema

Dame med laptop som ser på kurskatalogen til Aider i Pindena påmeldingssystem

Sett opp påmelding raskt og enkelt i et fleksibelt system. Lag ditt eget design i en responsiv løsning.

Sømløs overgang fra nettside til påmeldingsskjema

Pindena er deres eget nettsted for å publisere nettsider med skjemaer. Med design i bedriftens profil, kan vi lage en flott påmeldingsportal som gir brukerne av deres nettsider en god kundereise. Du kan bestille ett eller flere designtema som legges til sammen med standard temaene i Pindena. Bedriftens profil kan være standard, men du kan også velge blant våre standard designmaler. Dere kan også mulig å få design på e-postmaler, slik at hele kundereisen blir en profesjonell og gjennomført opplevelse.

For å bestille design av din Pindena nettside, kan du kontakte support. Vi ber om deres designmanual, logo, font og evnt andre elementer. Deretter vil vi lage et forslag på design som du kan godkjenne før vi produserer det. Du får mulighet til å korrigere før designet publiseres på deres nettside.

Lag påmeldingsskjema med tilpasset design

Du står fritt til å lage eget design ved å velge farger, legge til bilder og formatere tekst. Last opp en css-fil for å full kontroll på nettsiden, eller velg blant våre forhåndsdefinerte tema som endrer farger og fonter. Du kan legge til bilde eller farge bak skjema, legge inn logo og bilde over skjema og styre om tittel, brødsmuler, lenker til sosiale medier skal vises.

Ønsker du et påmeldingsskjema med ditt design til det neste eventet?

Ta kontakt for en hyggelig påmeldingsprat 🙂