Påmeldingsskjema

Påmeldingsskjema

Sett opp påmelding raskt og enkelt i et fleksibelt system. Lag ditt eget design i en responsiv løsning.

Enkelt oppsett av aktivitet

For å lage en påmeldingsside trenger du kun å fylle ut tittel for aktiviteten, så er du i gang. I det grunnleggende oppsettet legger du til tid, påmeldingsfrist og sted. Du kan velge å legge til Google Maps, som gjør det enkelt for deltageren å finne frem. Ved å sette begrensning på antall deltagere, kan du aktivere venteliste. Velg betalingsmåte, om deltagerne skal få QR-kode for innsjekk og billett i påmeldingsbekreftelsen.

Oppbygging av skjema

Du kan bygge opp påmeldingssiden slik du ønsker, enten med en side bare for påmelding, eller med flere sider med informasjon. Du kan legge til og formatere tekst, sette inn bilder, video og lenker. I skjema velger du hvilke felter som skal vises og om de skal være påkrevd. Aktiver feltene som skal fylles ut for ekstra deltagere eller en påmelder.
Du kan legge inn verdier i felter og velge om de skal vises som radioknapp, nedtrekksmeny eller avkrysningbokser. Det kan også brukes datofelt, filopplasting, tekst og kommentarfelt. Skal du ta betalt for arrangementet, kan du legge inn produkter. Legg til overskrifter og hjelpetekster som gjør skjema ryddig, og bruk avhengigheter som viser og skjuler felter med hensyn til valgene deltageren tar.

Forhåndsdefinerte felt

Skjema har en rekke felter som er knyttet til funksjoner i systemet. Det gjelder f.eks navn, e-post og mobil. Men det er også felt for fakturaopplysninger knyttet til fakturering og overføring av ordre til regnskapssystem. Samtykkefeltet er knyttet opp mot linken til personvernerklæringen og feltet for organisasjonsnummer henter opplysninger fra Brønnøysundregistrert. Det er også et felt for salg av billetter og en egen modul for hotellbooking.

Design påmeldingssiden slik du ønsker

En påmelding til et arrangement er slutten på en kundereise og bør derfor være gjenkjennelig. Du kan designe påmeldingssiden ved å velge ønsket bakgrunn, logo og farger, men det finnes også flere forhåndsdefinerte tema. Ønsker du at påmeldingssiden skal være i tråd med deres bedriftsprofil, kan du bestille et tema som kan gjenbrukes.