Oppsett og design

Oppsett og design

Med et fleksibelt oppsett og mange muligheter for design, kan du lage nesten hva som helst som krever en form for registrering.

Bedriftens egen nettside for arrangement

Med tilgang til Pindena får virksomheten en nettside for alle arrangement. Alle aktiviteter får en egen url-adresse som du kan lenke til på nettsiden din. Du kan velge å vise alle aktivitetene i en liste med søkefunksjon på forsiden, eller liste den ut automatisk på din egen nettside ved hjelp av API. Med et påmeldingssystem kan du lage mange enkeltstående aktiviteter, eller bygge opp en kurskatalog.

Lag en brukervennlig søkeside med filter

Hvis du har en innholdsrik aktivitetskalender kan det være vanskelig for deltagerne å finne frem. Ved å lage filter i Pindena og sette verdier, kan du definere aktivitetene slik at de enkelt kan søkes opp i filteret i aktivitetslista. Du kan f.eks lage filter for sted, kategori, type osv.

Fleksibelt påmeldingsskjema

Du kan lage avanserte påmeldingsskjema som du kan lagre som mal eller kopiere. Påmeldingsskjema har mange innebygde funksjoner, men har også mange felter til fri bruk. Velg hvilke informasjon som skal vises og hvordan påmeldingsskjema skal se ut. Dersom du skal dele mye informasjon i forbindelse med påmelding, kan du lage en arrangementside.

Kopier oppsett av nettsiden for arrangement

Har du laget en påmelding til et arrangement du var spesielt fornøyd med? Neste gang du trenger å samle inn samme informasjon i skjema, kan du bare kopiere aktiviteten. Alle innstillinger og innhold blir også kopiert, og du kan velge å endre det du har behov for. Du kan også kopiere en serie med aktiviteter, dersom du har gjentagende kurs eller webinar.

Dame med laptop som ser på kurskatalogen til Aider i Pindena påmeldingssystem

Design din egen påmelding

Design din egen påmelding eller bruk en av våre standard temaer. Om du ønsker, kan du bestille en designmal slik at påmeldingen matcher nettsiden deres.

Responsivt design

Pindena har responsivt design og deltagerne vil derfor få en god opplevelse når de melder seg på, uansett om de gjør det på nettbrett, mobil eller PC. Nettsiden kan lages som en snarvei på mobil, slik at deltagerne får enkelt tilgang til all informasjon om arrangementet.

Velg språk

I Pindena kan du velge språk på systemet og på aktivitetene du setter opp. Språkene du kan velge er bokmål, nynorsk, engelsk, svensk, tysk og portugisisk.

Har du spørsmål om muligheter for oppsett eller design i Pindena, kan du ta kontakt med oss 👇🏻

Ofte stilte spørsmål

Deltagerne kan velge å registrere seg på venteliste hvis arrangementet er fulltegnet. Du kan benytte automatisk funksjon som tildeler plasser dersom det blir tilgjengelig eller tildele plasser manuelt.

  • Legg til personvernerklæring
  • Samtykkefelt med personvernerklæring
  • Alle ekstra felter i påmeldingsskjema kan merkes som sensitiv data
  • Automatisk sletting av sensitiv data
  • Automatisk sletting av deltagere
  • SMS-verifisering for påmelding

Mer om personvern her.

Systemet har koder som gjør at informasjon som fornavn, etternavn, sted, dato, tid, tittel og firma fylles ut automatisk i e-post, sms, på kursbevis eller navnlapper. Kodene som kan brukes finner du her.

Sider fra påmeldingssystemet kan vises på en nettside i en iFrame, eller det kan lages tilpasset design, slik at påmeldingssidene får deres profil. Pindena kan også tilgjengeliggjøre et API, slik at informasjon fra systemet kan vises på deres nettside. Dere velger når og hvordan API-et skal brukes, og det må legges inn av deres nettside-leverandør.

Designpakke 1 med logo, farger, font koster 7 000,- eks mva. Designpakke 2 med design for e-post og invitasjon i tillegg koster 9 000,- eks mva.