Oppsett og design

Oppsett og design

Med et fleksibelt oppsett og mange muligheter for design, kan du lage nesten hva som helst som krever en form for registrering.

Bedriftens egen nettside for arrangement

Med tilgang til Pindena får virksomheten en nettside for alle arrangement. Alle aktiviteter får en egen url-adresse som du kan lenke til på nettsiden din. Du kan velge å vise alle aktivitetene i en liste med søkefunksjon på forsiden, eller liste den ut automatisk på din egen nettside ved hjelp av API. Med et påmeldingssystem kan du lage mange enkeltstående aktiviteter, eller bygge opp en kurskatalog.

Egendefinert filter for aktiviteter

Hvis du har en innholdsrik aktivitetskalender kan det være mye å bla i gjennom. Da er det lurt å lage ditt eget filter i Pindena, slik at deltagerne kan sortere aktivitetene i lista. Du kan lage filter for akkurat det du vil og legge til verdiene som kan velges. F.eks type arrangement: Hybrid, digitalt, fysisk. Sted: Oslo, Bergen, Trondheim. Kategori: Teknologi, Miljø, Økonomi. Type: Sosialt, faglig. Det er systemadministrator som legger inn filteret, og de kan deretter legges til på alle aktiviteter i Pindena.

Fleksibelt påmeldingsskjema

Du kan lage avanserte påmeldingsskjema som du kan lagre som mal eller kopiere. Påmeldingsskjema har mange innebygde funksjoner, men har også mange felter til fri bruk. Velg hvilke informasjon som skal vises og hvordan påmeldingsskjema skal se ut. Dersom du skal dele mye informasjon i forbindelse med påmelding, kan du lage en arrangementside.

Kopier oppsett av nettsiden for arrangement

Selv med et påmeldingssystem kan det ta litt tid å sette opp en påmelding. Oppsett til konferanser og seminar krever gjerne at man tenker igjennom hvilke informasjon man vil samle inn. Det er først å fremst en jobb å tenke ut og planlegge dette i forhold til hvordan arrangementet skal gjennomføres. Derfor er det en stor bonus at du enkelt kan kopiere en hel påmeldingsside og bare endre de detaljene du trenger. Da kan det være litt enklere å komme i gang med neste arrangement. Har du gjentagende aktiviteter som webinar eller kurs, kan du gjenta kopien x antall ganger med intervall pr dag, uke, måned eller år. På den måten kan du raskt bygge opp en kurskatalog eller webinarserie.

Lag nettsider med tilpasset design

Du står fritt til å lage eget design ved å velge farger, legge til bilder og formatere tekst. Last opp en css-fil for å full kontroll på nettsiden, eller velg blant våre forhåndsdefinerte tema som endrer farger og fonter. Du kan legge til bilde eller farge bak skjema, legge inn logo og bilde over skjema og styre om tittel, brødsmuler, lenker til sosiale medier skal vises.
Du kan også bestille en designmal som kan være standard ved opprettelse av en ny aktivitet. Det kan selvfølgelig alltid velges bort, eller tilpasses, og det er mulig å få flere designmaler.

Responsivt design

Pindena har responsivt design og deltagerne vil derfor få en god opplevelse når de melder seg på, uansett om de gjør det på nettbrett, mobil eller PC. Nettsiden kan lages som en snarvei på mobil, slik at deltagerne får enkelt tilgang til all informasjon om arrangementet.

Velg språk

I Pindena kan du velge språk på systemet og på aktivitetene du setter opp. Språkene du kan velge er bokmål, nynorsk, engelsk, svensk, tysk og portugisisk.

Har du spørsmål om muligheter for oppsett eller design i Pindena, kan du ta kontakt med oss 👇🏻

Ofte stilte spørsmål

Deltagerne kan velge å registrere seg på venteliste hvis arrangementet er fulltegnet. Du kan benytte automatisk funksjon som tildeler plasser dersom det blir tilgjengelig eller tildele plasser manuelt.

  • Legg til personvernerklæring
  • Samtykkefelt med personvernerklæring
  • Alle ekstra felter i påmeldingsskjema kan merkes som sensitiv data
  • Automatisk sletting av sensitiv data
  • Automatisk sletting av deltagere
  • SMS-verifisering for påmelding

Mer om personvern her.

Systemet har koder som gjør at informasjon som fornavn, etternavn, sted, dato, tid, tittel og firma fylles ut automatisk i e-post, sms, på kursbevis eller navnlapper. Kodene som kan brukes finner du her.

Sider fra påmeldingssystemet kan vises på en nettside i en iFrame, eller det kan lages tilpasset design, slik at påmeldingssidene får deres profil. Pindena kan også tilgjengeliggjøre et API, slik at informasjon fra systemet kan vises på deres nettside. Dere velger når og hvordan API-et skal brukes, og det må legges inn av deres nettside-leverandør.

Designpakke 1 med logo, farger, font koster 7 000,- eks mva. Designpakke 2 med design for e-post og invitasjon i tillegg koster 9 000,- eks mva.