App for arrangement

App for arrangement

Det er enkelt å lage en app av en nettside. Arrangementet blir lett tilgjengelig og er bare et raskt trykk unna deltagerne.

Gjør aktiviteten tilgjengelig som app

Ved å lage aktiviteter i Pindena, får du en nettside for hver aktivitet. Dette kan du benytte til å gjøre arrangementet ditt så tilgjengelig som mulig for deltagerne. Nettsiden kan vises som en app på mobilen eller nettbrettet til deltagerne. På fagspråket kaller vi det en progressiv webapp (PWA). Det er egentlig bare en snarvei til nettsiden, og er utrolig smart. De deltagerne som ønsker kan ha informasjon om aktiviteten din bare et trykk unna. Da vil det også være en stor fordel om du samler all informasjonen om arrangementet på en nettside. Mange setter pris på å raskt kunne finne igjen informasjon om arrangementet. Særlig hvis det er et større arrangement. Dessuten er det veldig behagelig å slippe å lete etter lenken i e-post, på nettsiden deres eller skrive inn nettadressen.

Send oppskrift til deltagerne

Når du har laget en egen nettside for arrangementet og deltagerne har meldt seg på, kan du sende en oppskrift. Mange bruker denne funksjonen fra før, mens for andre kan det være helt nytt. Vær derfor så konkret som mulig på hvordan de lager en snarvei på skrivebordet på mobilen eller nettbrettet. Meldingen kan du planlegge å sende fra systemet når påmeldingsfristen har gått ut.

Slik lager du snarvei på mobilen

Å lage en snarvei betyr egentlig bare å lage en hurtigknapp som tar deg direkte til en nettside. Snarveien vil se ut som en app og får ikonet fra nettsiden. Det er litt forskjellige fremgangsmåte for ulike enheter og nettlesere, men prinsippet er det samme.

Android og Chrome

Åpne Chrome → Åpne en nettside → Alternativer → Legg til på startsiden → Velg navn → Legg til

iPhone og Safari

Åpne Safari → Åpne en nettside → Del → Legg til på Hjem-skjerm → Velg navn → Legg til

Eget favikon i Pindena

Dersom progressiv webapp er noe du planlegger å bruke på dine arrangement, kan det være fint å ha eget favikon i påmeldingssystemet. Som standard vises Pindena sin logo, og den blir da også bilde på snarveien. Du kan bestille endring av favikon på nettsiden i Pindena for 1500 kr ekskl. mva. Send en melding til support@pindena.no hvis du har spørsmål eller ønsker å ha favikon i din installasjon.