Integrasjon med Visma Enterprise

Integrasjon med Visma Enterprise

To puslespillbiter lagt sammen av to hender og logoene til Pindena og Visma illustrerer koblingen mellom systemene

Pindena tilbyr nå integrasjon mot Visma Enterprise Plus Økonomi. Med integrasjonen kan regnskapsavdelingen spare verdifull tid, da ordre og bilag kommer inn i økonomisystemet automatisk.

Automatisk overføring av ordre til Visma Enterprise Plus Økonomi

Når en deltager melder seg på vil det straks sendes en ordre fra Pindena til Visma Enterprise. Dersom det er valgt faktura vil det bli opprettet en ordre i økonomisystemet. Dersom det er betalt med Vipps eller kort, vil det bli opprettet et bilag. Det opprettes et kundekort og kontaktperson for nye kunder, mens eksisterende kunder knyttes opp automatisk. Du kan fakturere de ordrene som ikke er forhåndsbetalt ved å sende EHF eller faktura. Når du mottar betaling fra kundene, vil innbetalinger avstemmes og regnskapet oppdateres automatisk.

Hva er Visma Enterprise?

Visma Enterprise er et skreddersydd system for privat, statlig og kommunal sektor som brukes av virksomheter med strenge krav og komplekse behov. Løsningene er bygd på erfaring og er nøye tilpasset det komplekse offentlige regelverket. Visma Enterprise har løsninger for lønn, HR, ressursstyring, økonomi og innkjøp, samt fagløsninger for norske kommuner.

Hvordan få integrasjon?

For å få integrasjon kan du ta kontakt med Prosjektkontoret hos Visma ved å sende en henvendelse på e-post. Tjenestene som skal settes opp heter API fakturagrunnlag (Import Order) og API bilag (Voucher) mot Pindena. Visma setter opp et møte hvor en utvikler fra Pindena også deltar. I møte vil behovene kartlegges, koblingen lages og vi gjør en reell test. Etter møte vil integrasjonen være klar til bruk, dersom det ikke er spesielle krav som kan ta mer tid å tilpasse.

For å få ordre overført fra Pindena til Visma Enterprise må du:

Integrasjonen koster 5000 kr pr år ekskl. mva og dekker vedlikehold av integrasjonen som en del av standard programvare.
Møte hvor en utvikler fra Pindena deltar for å sette opp integrasjonen er inkludert.
Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer konsulent fra Visma.

Har du spørsmål om integrasjon?

Vi tar gjerne en prat om behov og utfordringer knyttet til påmelding, betaling og regnskap. Du kan også kontakte Prosjektkontoret hos Visma for spørsmål om integrasjon og hvordan dere kommer i gang.

Kontakt Pindena: