Send invitasjoner

Send invitasjoner

Utform og send invitasjoner, samle inn informasjon i et skjema og følg med på hvor mange som melder seg på i en oversiktlig deltagerliste.

Importer deltagerliste og lag påmelding

Ved å importere deltagere i påmeldingssystemet, kan du rask og enkelt sende invitasjoner på e-post eller sms. Deltagerne klikker seg inn på linken til arrangementet og kan melde seg på ved å fylle ut skjema. Påmeldingsskjema kan du utforme som du vil, med flere svaralternativer og muligheter. En knapp med link til skjema følger med i invitasjonen, slik at gjestene kan fylle ut informasjon og melde seg på.

Dame som sitter foran laptop med hånd på datamus. Illustrasjon av invitasjoner som sendes som e-post fra laptop.

Lag en personlig invitasjon

Utform en invitasjon på e-post eller sms og bruk tags slik at systemet fyller ut tittel, tid og sted. Gjør invitasjonen personlig ved å bruke en tag for navn, slik at systemet fyller ut dette automatisk ved utsendelse. Når gjester inviteres knyttes det en personlig link til påmeldingsskjema, og denne linken vil de finne igjen i invitasjonen, påmeldingsbekreftelsen og andre meldinger hvor du inkluderer link til skjema. Du får oversikt i deltagerlisten over de som avslår invitasjonen og de som melder seg på.

Lukket arrangement

Dersom du skal ha et lukket arrangement, kan du velge å sperre skjema for påmelding, slik at kun de som er invitert får melde seg på. Du kan også skjule aktiviteten for de som ikke er invitert, slik at de ikke kan se påmeldingsskjema eller informasjon om aktiviteten. Du kan også sperre skjema ved å be om verifikasjon via SMS. Da må du ha mobilnummer til alle deltagerne før du sender invitasjonen.

Send invitasjoner fra en ekstern e-posttjeneste

Du kan sende invitasjoner fra en ekstern e-posttjeneste som f.eks MailChimp eller Make. Ved å først legge inn deltagerlisten i Pindena, knyttes det opp en unik link for hver deltager. Denne kan du inkludere i eksporten og deretter flette inn i e-posten, slik at hver deltager får sin personlig link. Du har selvfølgelig full kontroll på hvem som melder seg på i Pindena.

Invitasjon i Pindena

  • Importer gjesteliste
  • Utform invitasjon i Pindena
  • Send åpen eller lukket invitasjon
  • Kontroll på deltagerne i oversiktlig statistikk
  • Send invitasjon på nytt

Vil du vite mer om påmeldingssystemet?

Send oss en forespørsel: