Pro – Flere funksjoner, mer kontroll

Pro – Flere funksjoner, mer kontroll

Opprett arrangement, lag påmeldingsskjema, send ut invitasjoner, bruk automatisk venteliste og ta betalt med Vipps eller kort.

Produktbilde for Pindena Pro lisens

Pindena Pro kort oppsummert

Med Pindena Pro får du flere alternativer til sammenligning med Basic. Opprett de produktene dere ønsker å selge i forbindelse med en aktivitet og ta i mot betaling fra deltagere med kort eller Vipps. Systemet setter ingen begrensning for hva deltagere kan betale for, og du får oversikt over innbetalingene i rapporter. Ta imot påmelding fra flere i samme skjema eller importer en liste med deltagere og send invitasjoner. Du får også en nyttig venteliste-funksjon som automatisk tildeler plass til neste deltager dersom det blir ledig. Ønsker du ditt eget design på skjemaene, eller trenger andre tilpasninger kan dette bestilles sammen med Pindena Pro.

Ta betalt for billetter og andre produkter

Du kan lage produkter for å ta imot betaling, enten i form av billetter, utgifter til servering, overnatting eller varer du skal selge. Du kan sette pris, mva-sats og gruppere priser med ulik mva-sats til en pakkepris. Du kan også sette tilgjengelighet dersom du har begrenset antall billetter eller produkter. Har du begrenset kapasitet på for eksempel sesjoner på et seminar, kan du bruke produkter til å begrense kapasitet, med eller uten pris.

Ta betalt med kort og Vipps

Det er enkelt for deltageren å fullføre skjema og betale med Vipps eller kort. Du får full oversikt over status og betalinger i Pindena, og kan se alle ordre i betalingsrapporten.

Venteliste ved begrenset antall plasser

Gi deltagerne mulighet til å vise interesse ved å bruke venteliste hvis du har begrenset antall sitteplasser. Om en av deltagerne melder seg av, vil det bli plass til en ny deltager. Ved å benytte automatisk venteliste, vil første person på venteliste automatisk få en plass hvis en deltager melder seg av. Dette kan ikke benyttes sammen med kortbetaling.

Organiser aktiviteter i grupper

Hold orden på deres aktiviteter ved å sortere dem i grupper. Del opp i interne og offentlige aktiviteter. Aktiviteter vises som en liste når de legges i en gruppe og kan plasseres på dine nettsider for å gi en oversikt av hva dere tilbyr.

Gi mulighet for påmelding av flere deltagere

La deltagere melde på og betale for flere personer i samme skjema. Kontaktpersonen kan også fylle ut skjema, uten å være deltager.

Importer deltagere og send invitasjon

Du kan importere deltagere til systemet og sende en invitasjon. Importen håndterer regneark som f.eks Excel, og du kan matche kolonner til feltene i skjema, slik at du kan putte inn akkurat den informasjonen du ønsker. Det kan være navn og e-postadresse, bordplassering eller andre opplysninger du ønsker å dele med deltagerne etter at de har meldt seg på.

Få oversikt med rapporter

I deltagerrapporten kan du se hvilke aktiviteter en person har deltatt på, samt alle deltagere på tvers av aktiviteter og dato. Finn ut hvor mange som deltok totalt for en periode. Betalingsrapporten gir deg oversikt over betalinger, status og mulighet til på søke på periode. Begge rapporter kan lastes ned som Excel-filer.

Kostnad for Pindena Pro

Med Pindena Pro får du mange nyttige funksjoner, samtidig som du har mulighet til å lage fine design og ta betalt.

Pindena Pro koster kr 30.000 pr år eks mva, tilsvarende 2.500 kr pr mnd.

Ved kortere periode koster det 3.000,- pr mnd.
Prisen vil øke ved tilvalg av tjenester eller tilpassing av produkt.

Ønsker du å vite mer om Pindena Pro? Ta kontakt med oss 👇🏻

Bestill Pindena Pro

Ønsker du å bestille Pindena Pro for din bedrift, kan du gå til bestillingsskjema og sende det inn. Når bestillingen er mottatt lager vi din nettside og sender deg innlogging til løsningen. Bare ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om bestillingsskjema.