Pro – Flere funksjoner, mer kontroll

Pro – Flere funksjoner, mer kontroll

Opprett arrangement, lag påmeldingsskjema, send ut invitasjoner, bruk automatisk venteliste og ta betalt med Vipps eller kort.

Produktbilde for Pindena Pro lisens

Pindena Pro kort oppsummert

Med Pindena Pro får du flere alternativer til sammenligning med Basic. Opprett de produktene dere ønsker å selge i forbindelse med en aktivitet og ta i mot betaling fra deltagere med kort eller Vipps. Systemet setter ingen begrensning for hva deltagere kan betale for, og du får oversikt over innbetalingene i rapporter. Ta imot påmelding fra flere i samme skjema ved å aktivere ekstradeltager eller importer en liste med deltagere og send invitasjoner. Du får også en nyttig venteliste-funksjon som automatisk tildeler plass til neste deltager dersom det blir ledig. Ønsker du ditt eget design på skjemaene, eller trenger andre tilpasninger kan dette bestilles sammen med Pindena Pro.

Funksjoner i Pindena Pro

Arrangerer du seminar, webinar, kurs eller møter vil funksjonene i Pro gi deg mange nyttige og fine funksjoner.

Opprett produkter

Du kan lage produkter for å ta imot betaling, enten i form av deltageravgift, utgifter til servering, overnatting eller varer du skal selge. Produkter kan ha ulike priser og mva satser. I tillegg har produkter varetelling, som gjør at du kan sette en begrensning. Du kan velge om varetellingen skal vises i påmeldingsskjema, slik at deltagerne ser hvor mange tilgjengelige produkter det er. Det er derfor mulig å bruke produkter til å legge inn valg som har begrenset kapasitet, f.eks aktiviteter på arrangementet.

Ta betalt med kort og Vipps

Koble opp mot kortbetaling eller Vipps slik at deltageren kan betale i påmeldingsskjema. Deltageren får da status «Betalt» og mottar en kvittering på e-post, som også lagres i Pindena. Dere vil se om betalingen er gjennomført i betalingsløsningen.
Betalingsløsninger dere kan velge: Vipps, Stripe, Netaxept (Nets), Swedbank (tidligere PayEx).
NB! Betalingsleverandørene er ikke Pindena sine underleverandører. Dere må inngå en avtale med leverandør for å få en betalingsløsning. Les mer om hvordan dere kan ordre betalingsløsning her.

Venteliste for fulltegnet aktivitet

Skal dere arrangere et kurs med begrenset antall sitteplasser, kan dere bruke funksjonen «venteliste». Da har deltagere en mulighet til å melde sin interesse, selv om det ikke er plass. Om en av deltagerne melder seg av, vil det bli plass for en ny deltager. Ved å benytte alternativet «automatisk venteliste», vil første person på venteliste automatisk få en plass hvis en deltager melder seg av. Dette kan ikke benyttes sammen med kortbetaling.

Organiser aktiviteter i grupper

Hold orden på deres aktiviteter ved å sortere dem i grupper. En forening kan dele opp i sine interne og offentlige aktiviteter, mens et eventbyrå kan lage kundegrupper. Aktiviteter vises som en liste når de legges i en gruppe og kan plasseres på dine nettsider for å gi en oversikt av hva dere tilbyr. Les mer om grupper i vår FAQ.

Ekstradeltager og registrar

La deltagere melde på og betale for flere personer i samme skjema. Det kan være kollegaer som skal på kurs eller en familie som skal på fotballturnering.

Dere kan også tilby muligheten for å melde seg på som en «Registrar». Dette er en person som fyller ut skjema, men som ikke selv skal delta. Det kan være en leder som melder på sine ansatte, en lærer som melder på sine elever til et kurs eller foreldre som melder barna på fotballskole.

Import av deltagere og deltagerrapport

Send invitasjoner til de som deltok på forrige kurs, de som tidligere har meldt interesse eller en medlemsliste ved å importer en Excel-liste med e-postadresser og navn.
I deltagerrapport kan dere se hvilke aktiviteter en person har deltatt på og dere kan se alle deltagere på tvers av aktivteter og dato. Finn ut hvor mange som deltok totalt for en periode, eller eksporter lista til Excel for å lage diagrammer.

Kostnad for Pindena Pro

Med Pindena Pro får du mange nyttige funksjoner, samtidig som du har mulighet til å lage fine design og ta betalt.

Pindena Pro koster kr 27.000 pr år eks mva, tilsvarende 2.250 kr pr mnd.

Ved kortere periode koster det 2.700,- pr mnd.
Prisen vil øke ved tilvalg av tjenester eller tilpassing av produkt.

Ønsker du å vite mer om Pindena Pro, kan du ta kontakt med oss, booke en demo eller få en gratis prøveløsning. Prøveløsningen har som standard Premium tilgang, ønsker du å teste kun Pro funksjonalitet, er det bare å gi beskjed.

Bestill Pindena Pro

Har du allerede bestemt deg for hva du skal ha? Da kan du gå til bestillingsskjema og sende det inn. Når bestillingen er mottatt lager vi din nettside og sender deg innlogging til løsningen.