Pro – Proff håndtering av deltagere og betaling

Pro – Proff håndtering av deltagere og betaling

Lag påmeldingsskjema med design, send ut invitasjoner, bruk automatisk venteliste og ta betalt med Vipps eller kort.

Pindena Pro

Pindena Pro kort oppsummert

I tillegg til funksjonene i Pindena Basic, får du med Pro muligheten for å lage produkter og ta betalt på nett, som i en nettbutikk. Du får også flere funksjoner som hjelper deg å håndtere deltagere og lage design på nettsiden.

Oversikt over funksjoner i Pindena Pro

Funksjoner i Pindena Pro

I tillegg til funksjonene i Pindena Basic, får du blant annet funksjonene som er beskrevet her.

Venteliste ved begrenset antall plasser

Gi deltagerne mulighet til å vise interesse ved å bruke venteliste hvis du har begrenset antall sitteplasser. Om en av deltagerne melder seg av, vil det bli plass til en ny deltager. DA kan du enkelt bytte status på deltageren og sende de en påmeldingsbekreftelse. Du kan også benytte automatisk venteliste som tildeler plass til neste deltager dersom det blir ledig.

Organiser aktiviteter i grupper

Hold orden på deres aktiviteter ved å sortere dem i grupper. Del opp i interne og offentlige aktiviteter. Aktiviteter vises som en liste når de legges i en gruppe og kan plasseres på dine nettsider for å gi en oversikt av hva dere tilbyr.

Gi mulighet for påmelding av flere deltagere

La deltagere melde på og betale for flere personer i samme skjema. Kontaktpersonen kan også fylle ut skjema, uten å være deltager.

Importer deltagere og send invitasjon

Du kan enkelt importere en liste med deltagere og sende invitasjoner. Importen håndterer regneark som f.eks. Excel, og du kan matche kolonner til feltene i skjema, slik at du kan putte inn akkurat den informasjonen du ønsker. Det kan være navn og e-postadresse, bordplassering eller andre opplysninger du ønsker å dele med deltagerne etter at de har meldt seg på.

Lag og send kursbevis

Ønsker du å effektivisere tidskrevende skrivearbeid? I Pindena kan du lage kursbevis som autoamtisk fyller ut navn på deltager, dato og kursnavn. Når du har gjort det klart, er det bare å sende en e-post til deltagerne som har fått status møtt opp og bestått. Deretter kan du sende e-post med kursbeviset som vedlegg i PDF-format.

Få oversikt med rapporter

I deltagerrapporten kan du se hvilke aktiviteter en person har deltatt på, samt alle deltagere på tvers av aktiviteter og dato. Finn ut hvor mange som deltok totalt for en periode. Betalingsrapporten gir deg oversikt over betalinger, status og mulighet til på søke på periode. Begge rapporter kan lastes ned som Excel-filer.

Lag design for nettsiden

I Pindena kan du velge blant forhåndsdefinerte tema som endrer farge og font på nettsiden. Du kan legge til en farge eller et bilde i bakgrunnen, og du legge til banner og bilder og velge å vise knapper til sosiale medier. Du kan også bestille design fra Pindena, slik at du får firmaet logo, font og farger på nettsiden.

Ta betalt for dine produkter

Du kan lage produkter for å ta imot betaling, enten i form av billetter, utgifter til servering, overnatting eller varer du skal selge. Du kan sette pris, mva-sats og gruppere priser med ulik mva-sats til en pakkepris. Du kan også sette tilgjengelighet dersom du har begrenset antall billetter eller produkter. Har du begrenset kapasitet på for eksempel sesjoner på et seminar, kan du bruke produkter til å begrense kapasitet, med eller uten pris. Systemet setter ingen begrensning for hva deltagere kan betale for, og du får oversikt over innbetalingene i rapporter.

Ta betalt med kort og Vipps

I Pindena kan dere koble opp mot Vipps eller kortbetaling, og må da ha deres egen avtale med betalingsleverandøren og refundere selv. Med en aktiv betalingsløsning i Pindena er det enkelt å velge hvilke aktiviteter du vil bruke betalingsløsning på. Det er enkelt for deltageren å fullføre skjema og betale med Vipps eller kort. Du får full oversikt over status og betalinger i Pindena, og kan se alle ordre i betalingsrapporten.

Pris for Pindena Pro

Pindena Pro årslisens 30.000 kr ekskl. mva.
Pindena Pro pr måned 3.000 kr.
Ved bestilling av årslisens vil du spare 6000 kr ekskl. mva.
Minste bindingstid er 3 måneder. Prisen kan øke ved tilvalg av tjenester eller tilpasning av produkt.

Bestill Pindena Pro

Har du allerede bestemt deg for hva du skal ha?
Da kan du gå til bestillingsskjema og sende det inn.
Vi lager din nettside så snart bestillingen er mottatt.

Ønsker du å vite mer om Pindena Pro? Ta kontakt med oss 👇🏻