Kontakt oss

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg dersom du har spørsmål om Pindena eller lurer på hvordan din bedrift kan ta i bruk påmeldingssystemet. Send oss en forespørsel eller ring oss for en hyggelig prat. Håper vi høres!

Telefon: +47 33 80 65 02
Tilgjengelig hverdager fra 9 til 15.

E-post: post@pindena.no
Vi svarer så fort vi kan, senest innen 48 timer.

Til deg som er deltager

Pindena er et påmeldingssystemet som benyttes av arrangører. Vi har dessverre ikke mulighet til å hjelpe deg med spørsmål knyttet til arrangementer hos våre kunder. Vennligst ta kontakt med arrangøren.

Deltagere spør ofte

Enten du har meldt deg på via en link eller fått en invitasjon, kan du finne ut hvem som er arrangør ved å sjekke påmeldingsbekreftelsen og se hvem som står som avsender.

Hvis du har meldt deg på et arrangement, så vil du få en påmeldingsbekreftelse. Her vil det som regel stå hvem som er arrangør. I linken du har brukt til påmelding kan du også finne informasjon. Noen arrangementer har egne kontaktskjema.

Om du ønsker å endre på din påmelding, kan du sjekke lenken til påmeldingen. Dersom arrangøren tillater endring kan du gjøre om på valgene i påmeldingsskjema. Hvis ikke du finner knappen «Endre», må du kontakte den aktuelle arrangøren.