Kurs

Studenter på kurs i et klasserom

Gjør kursadministrasjon enkelt med et system som gir deg god oversikt og full kontroll på deltagerne. Lag en kurskatalog, ta betalt, håndter venteliste og send kursbevis.

Få full kontroll med et kursadministrativt system

Med et smart system for kursadministrasjon kan du håndtere både påmelding og betaling til dine kurs. Dersom du har mange kurs i løpet av året og driver med opplæring og kompetanseheving, vil du få oversikt over kursdeltagere og forenkle oppfølgingen i et kursadministrativt system.

Du har til enhver tid oversikt over hvem som er påmeldt og har betalt og om de har møtt opp i deltagerlista.

Lag en oversiktlig kurskatalog

Kursadministrasjon blir enkelt når du raskt kan sette opp og kopiere kurs i systemet. Har du mange kurs med samme tema eller rettet mot en spesiell målgruppe, så kan disse organiseres i en katalog.

Lag en kurskatalog med flere nivåer, og legg ut deler av katalogen på ulike sider på nettsiden. Har du først laget en mal, vil du spare masse tid på å kopiere kurset og redigere tekst og bilder som er nytt.

Kurskatalogen vil gi deltagerne et godt inntrykk av din bedrift, med et organisert og profesjonelt oppsett.

Enkel kommunikasjon med deltagere

Det kan være svært tidkrevende å sende e-post til enkeltpersoner, og til en hver tid holde orden på hvem som skal på hvilke kurs og hvem som har betalt. I Pindena er det enkelt å holde oversikt, fordi hver aktivitet har en deltagerliste hvor du kan sende e-post og sms til deltagerne.

I forkant vil de få en automatisk påmeldingsbekreftelse, og deretter kan du sende nyttig info på e-post og sms. Noen dager før kurset kan du sende en påminnelse på sms. Når du har laget innhold til kurset, kan du enkelt dele filer og informasjon på e-post eller på nettsiden som kun de påmeldte ser.

Få verdifull innsikt med en evaluering

Det er fint å kunne kommunisere med deltagerne også i etterkant av en aktivitet. Deltagerne har helt fersk erfaringen med ditt kurs, og det er en ypperlig anledning til å gjøre en kundeundersøkelse. Da kan du sette opp en evaluering i påmeldingssystemet og be deltagerne om å delta.

Du kan lagre evalueringen som en mal og gjenbruke den flere ganger. I evalueringen kan du få verdifull innsikt og rapporten kan eksporteres og brukes ved rapportering om kundetilfredshet.

Dame som sitter med laptop og notatblokk ved stuebordet hjemme.

Send kursbevis som genereres automatisk

Kursbevis er en selvfølge når man har fullført og bestått, og har en nytteverdi spesielt dersom du har kursdeltagere som må gjenta kurset årlig hos sin arbeidstaker.

I påmeldingssystemet kan du lage kursbevis, og sende det som vedlegg i en e-post. Systemet generer kursbevis automatisk for hver deltager, men du kan også sende kursbevis samlet i en pdf til den som har meldt på kursdeltagerne.

Fordelene med å bruke Pindena til kursadminstrasjon

 • Ubegrenset antall kurs – uten ekstra kostnad
 • Venteliste håndtering
 • Automatisk påmeldingsbekreftelse
 • Kursoversikt kan vises på din nettside
 • Betaling med Vipps, kort eller faktura (EHF)
 • Registrer oppmøte
 • Gi deltageren status bestått
 • Send e-post og sms fra systemet
 • Send invitasjon
 • Lag kursbevis og send på e-post
 • Sett krav til at forrige kurs skal være bestått
 • Integrasjon med regnskapssystem

Er du nysgjerrig på hvordan du kan benytte Pindena til kurs?

Fortell oss hva vi kan hjelpe deg med, be om en demo eller gratis prøveløsning: