Kom raskt i gang med Pindena

Kom raskt i gang med Pindena

Pindena er et skybasert system for påmelding og betaling, som er enkelt og tilgjengelig. Bestill på nett, og kom raskt i gang. Du får et oppstartsmøte og gratis støtte i oppstartsfasen.

Hvordan bli kunde hos Pindena?

Når du vil bli kunde, kan du sende inn en bestilling via bestillingsskjema, så er den nye løsningen rett rundt hjørnet. Vi setter opp nettsiden, sender deg en e-post med innlogging og avtaler oppstartsmøte. Trenger du veiledning til utfyllingen, eller har spørsmål om avtalen, er det bare å ta kontakt. Her finner du bestillingsskjema for Pindena Basic, Pindena Pro og Pindena Premium.

Jeg har blitt kunde av Pindena – hva skjer nå?

Når du får innlogging tilsendt på e-post, vil vi også avtale et møte med deg. Det er ikke nødvendig, men kan være nyttig. Du kan gjerne få med deg andre kollegaer som skal bruke systemet.

I oppstartsmøte får du:

  • Råd til hvordan du kan sette opp nettsiden
  • Veiledning om hvordan Pindena kan integreres på din nettside
  • Nyttige tips om GDPR, innstillinger for sletting og personvernerklæring
  • Veiledning om betalingsløsninger og hvordan dette gjøres
  • Høre mer om integrasjon mot regnskapsprogram og CRM
  • Nyttige tips og råd om bruk og oppsett
  • Mulighet til å avtale detaljer om design eller tilpasninger
  • Mulighet til å avtale opplæring

Vi gir videre støtte i oppstartsfasen og sørger for at du blir trygg på bruk av systemet.
Dersom du har supportavtale, står du fritt til å kontakte oss videre når du trenger hjelp.

Kom i gang uten hjelp

Ønsker du å bestille Pindena og komme i gang på egenhånd? Null stress. Fyll ut bestillingsskjema, få tilgang og logg deg inn. Nå kan du lage din første aktivitet i Pindena ved å fylle inn tittel og trykke på ny aktivitet. Med en gang har du et enkelt skjema klart til bruk. Sjekk dato og sted før du inviter gjester til din aktivitet.
Trenger du litt hjelp, finner både hjelpeartikler og opplæringsvideoer om Pindena her. Og har du spørsmål, er vi ikke langt unna.

Ønsker du å bli kunde eller har spørsmål om oppstarten, send oss en henvendelse:

Kom raskt i gang

Du kan bestille påmeldingssystemet i et digitalt skjema. Velg lisens og send inn bestillingen her. Vi oppretter din påmeldingsløsning, sender e-post med innlogging og avtaler oppstartsmøte. Trenger du veiledning til utfyllingen, eller har spørsmål om avtalen, er det bare å ta kontakt på salg@pindena.no.

Når du har bestilt Pindena påmeldingssystem vil du motta innlogging. Vi starter en dialog hvor vi tilbyr et oppstartsmøte slik at du kan få den aller viktigste informasjonen om systemet, innstillinger for personvern og hva du kan endre som systemadministrator. Du kan velge om du vil ha opplæringskurs og supportavtale.