Kommunikasjon med deltagere

Kommunikasjon med deltagere

Utnytt automatiske funksjoner for utsendelse, planlegg og send e-post og sms og tilpass kommunikasjon til deltageren i alle ledd.

Oppfølging av deltagere på e-post og sms

Du kan sende e-post og sms direkte fra påmeldingssystemet og på den måten følge opp deltagerne med viktig informasjon og påminnelser. Når deltageren har registrert seg på arrangementet, kan du holde kontakten frem til arrangementet er ferdig.

Du finner deltageren og informasjonen de har fyllt ut i deltagerlista. E-posttjenesten er inkludert i abonnementet ditt, slik at du kan sende så mange du vil. På hvert arrangement kan du lagre utkast på e-post og sms og deretter planlegge utsendelse på et gitt tidspunkt.

Få full kontroll med deltagerfilter

Informasjonen du samler inn i påmeldingsskjema vil gi deg muligheten til å sortere deltagere. Feltene som fylles ut av deltagerne vil gi deg et filter. På den måten kan du raskt få et overblikk over deltagernes valg og behov.

Har du lagt inn et alternativ for overnatting, middag og ulike aktiviteter, så kan du enkelt se hvor mange som har valgt hva og hvem. Siden deltagerlista alltid er oppdatert, vil du alltid ha riktig informasjon tilgjengelig og ved planlagte utsendelser sendes meldingen selvfølgelig bare til deltagerne i filteret du har valgt.

Påmeldingsbekreftelse sendes ved registrering

Når en deltager melder seg på sendes det en påmeldingsbekreftelse helt automatisk. Normalt sendes bekreftelsen på e-post, men SMS kan også legges til som et alternativ. Dersom du benytter automatisk venteliste, vil det sendes påmeldingsbekreftelse når de som står på venteliste får plass. Påmeldingsbekreftelsen kan brukes på flere måter og fungerer fint som en bekreftelse på mottatt søknad, slik at du kan tildele og bekrefte plassen.

Rediger e-postmaler, velg avsender og mottaker

Påmeldingsbekreftelsen og invitasjonen kan redigeres, slik at deltageren får all nødvendig informasjon ved påmelding. Du kan endre tekst på knappen som fører til påmeldingen og velge om det skal sendes med kalendervedlegg. Du kan også velge hvilke side i påmeldingen som skal vises, og om deltagere som er påmeldt av andre skal motta egen e-post. I e-post oppsettet kan du velge hva som skal være avsendernavn, og hvilken e-post som skal få svar og kopi.

Tilpass tekster til arrangementet

Ved påmelding, registrering på venteliste eller avslag på en invitasjon, vil deltageren få en standard melding, som «Takk for din registrering». Disse tilbakemeldingene som vises i en pop-up boks kan tilpasses per arrangement.

Metabeskrivelsen som vises når du deler et arrangement på sosiale medier kan endres, og gir deg kontroll på markedsføringen av arrangementet.

Automatisk utfylling av informasjon med tags

Når du har lagt inn informasjon i systemet om arrangementet, hentes navnet på arrangementet, dato, tid og sted. Du trenger derfor ikke å endre påmeldingsbekreftelse eller invitasjon. Informasjonen fyller seg ut automatisk. Når du har fått deltagere, kan du bruke tags for fornavn og etternavn, slik at du kan lage personlige meldinger og e-post.

Importer deltagere og send invitasjon

Du kan importere en liste med deltagere fra en Excel-fil og sende invitasjon med link til påmeldingsskjema. En personlig invitasjon passer bra dersom du skal ha et internt bedriftsarrangement, arrangere medlemsmøte eller et lukket arrangement.

Lag spørreundersøkelser og evalueringer

Få innspill og idéer til å lage bedre arrangement ved å sende en spørreundersøkelse eller evaluering til deltagerne. Du kan lage en anonym spørreundersøkelse, slik at du får objektive tilbakemeldinger.

Vil du vite mer om hvordan du kan kommunisere med deltagere via påmeldingssystemet?

Ta kontakt for en prat 👇🏻 Du kan også prøve påmeldingssystemet gratis, og teste funksjonene selv.