Opplæringsvideoer

Opplæringsvideoer

Lær deg å bruke systemet ved å se hvordan du setter opp aktiviteter og benytter enkelte funksjoner i Pindenas opplæringsvideoer.

Finn ut hvordan du går frem for å lage påmelding i Pindena ved å se opplæringsvideoer. Noen videoer er på rundt 10 minutter og tar for seg fremgangsmåter, mens andre har korte forklaringer på enkelte funksjoner. Utforsk gjerne opplæringsvideoene for å lære om påmeldingssystemet. Du kan se alle videoer på YouTube.

Opplæringsvideoer med fremgangsmåte for oppsett

Disse videoene tar deg fra A til Å gjennom et tema. Dersom du er ny bruker av påmeldingssystemet eller trenger en rask oppfriskning kan disse videoene vise deg nøyaktig hvordan du skal gå frem for å lage en påmeldingsside.

Se hvordan hotellbooking fungerer

Hotellmodulen er utviklet for deg som arrangerer overnatting. Du kan enkelt administrere overnatting og sende inn reservasjoner til hotellene, vil plutselig være noe av det enkleste ved arrangementet ditt!

  • Legg inn flere hotell som deltager kan velge mellom.
  • Lag de ulike romtypene og velg om frokost skal være inkludert  i prisen.
  • Hent ut hotellrapporter for de ulike hotellene. 

Sett opp et webinar

Se hvordan du enkelt kan benytte påmeldingssytemet når du skal arrangere webinar.

  • Opprett en ny aktivitet
  • Opprett produkt
  • Oversikt over alle innstillinger og felt i aktiviteten
  • Hvordan sende påminnelse til deltakerne dagen før webinaret starter
  • Opprett spørreundersøkelse for evaluering

Opprette en kurskatalog-gruppe

Finn ut hvordan du kan opprette en gruppe for å samle aktiviteter, og deretter vise dette som en kurskatalog. Ofte brukt av kursarrangører eller andre bedrifter med mange aktiviteter på forskjellige tema, type eller geografisk plassering.

Opprette produkt og produktgrupper

Et produkt har varetelling og benyttes dersom du ønsker å tilby et begrenset antall av noe. Det kan være type plass i sal, antall baguetter til salgs eller utstyr du leier ut ifm kurs.

Ivareta personvernet til deltagere (GDPR)

I Pindena er det flere innstillinger du kan benytte for å sikre at du ivaretar personvernet til deltagerne. Legg inn personvernerklæring, be om samtykke og slett informasjon om deltagere automatisk.

Spørreundersøkelse og evaluering

Med Premium lisens kan du opprette spørreundersøkelser og evalueringer og velge om du vil knytte den til en aktivitet. Slik kan du be om deltagernes synspunkter for et kurs i etterkant, eller stille spørsmål i forkant. Spørreundersøkelsen kan gjøres helt anonym, delvis anonym, eller åpen.

Opplæringsvideoer med smarte tips

Disse videoene gir deg raskt og enkelt en forklaring på standardfunksjoner og viser deg nyttige måter å bruke påmeldingssystemet på.

Legg til dato, klokkeslett og påmeldingsfrist

Få en kort forklaringen på hvordan du legger til dato og klokkeslett for start og slutt av ditt arrangement. Du får også se hvordan du kan legge til dato og klokkeslett for påmeldingsfrist.

Legg inn lenke til webinar i påmeldingsskjema

Legg inn lenken til ditt digitale arrangement og la lenken vises for deltakere på aktiviteten, i e-postbekreftelsen samt i vedlegget til kalender.

Gi rabatt til deltagere

Ved å legge inn produkter med minusverdi, kan du gi dine deltagere en rabatt. Hvis noen av deltagerne er student eller honnør er det fint å kunne tilby litt avslag i pris.

Importer deltagere fra en Excel-fil

En veldig praktisk funksjon, som lar deg legge til deltagere fra en Excel-fil. For at dette skal fungere er det viktig å ha likt navn på kolonnene i skjemaet og i Excel-filen.

Vis sted i Google Maps i påmeldingsskjema

Det er tre ulike metoder du kan benytte for å legge til hvor aktiviteten skal finne sted. Det har aldri vært enklere for deltakere å vite eksakt hvor de skal, eller å kunne beregne avstand og reisetid. Dersom du arrangerer Webinar, kan stedet være så enkelt som: «Ditt hjemmekontor».

Kopiér aktiviteter

Har du allerede opprettet en aktivitet og ønsker å lage en kopi av denne, kan du bruke kopier-knappen. Denne funksjonen er nyttig dersom du arrangerer det samme kurset flere ganger, og all informasjon kan redigeres etter kopiering.

Benytte registrar i en aktivitet

Funksjon «Registrar» gjør det mulig å være ansvarlig for å melde på andre, som kollegaer, ansatte, barn, elever, uten å selv delta på arrangementet.

Opprett en ny aktivitet og endre linken

Finn ut hvordan du oppretter en aktivitet, samt hvordan du kan endre linken til aktiviteten. Opprett din første aktivitet, kurs eller konferanse i dag!

Se flere opplæringsvideoer på vår YouTube-kanal

Ønsker du å se flere opplæringsvideoer, eller få fullt utbytte av opplæringen, kan du se videoene på YouTube. I beskrivelsen for hver video kan du klikke på tidspunkter. Det er derfor enkelt å finne svar på akkurat det du lurer på og du kan enkelt se det om igjen.

Ønsker du å forstå mer av hvordan Pindena fungerer?

Book en demo: