Opplæringsvideoer

Opplæringsvideoer

På vår egen YouTube kanal finner du flere nyttige opplæringsvideoer om den praktiske bruken av påmeldingssystemet. Vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt videobibliotek. Abonner gjerne på vår YouTube kanal, så blir du varslet når det kommer nye videoer.

Utforsk våre opplæringsvideoer for å se hvordan Pindena Påmeldingssystem fungerer. Er det noe du ikke visste hvordan fungerte? Er det noe vi har i vårt system, som gjør at du ønsker å bli kunde hos oss?

Under er et utvalg av våre videoer på YouTube. Klikk deg inn her for å se vår spilleliste: Tips og Opplæring i Pindena Påmeldingssystem.

Hvordan ivareta personvernet til deltakere (GDPR)?

Det å ivareta personvernet til deltakere (GDPR) er noe vi har sterkt fokus på. Hos Pindena Påmeldingssystem har vi flere innstillinger du som arrangør kan benytte for å sikre hensynet til personvern.

Spørreundersøkelse og evaluering i Pindena Påmeldingssystem

Med Premium lisens av Pindena Påmeldingssystem kan du som arrangør opprette spørreundersøkelser og evalueringer. Spørreundersøkelsen kan gjøres helt anonym, delvis anonym, eller med full åpenhet i forhold til navn og ønsket informasjon. Knytt spørreundersøkelsen eller evalueringen til en eksisterende aktivitet for å innhente opplysninger om hva deltakere syntes om et spesifikt kurs. Her er det mulig å stille spørsmål om alt fra hva deltakere synes om arbeidshverdagen sin, hva de ønsker firmaet skal fokusere på fremover, og lignende. Det er ikke mange begrensninger når det kommer til mulige temaer for spørreundersøkelsen.

Opprette produkter med minusverdi for å gi rabatt.

Denne videoen viser mer om hvordan hotellbooking fungerer med vår nye hotellmodul. 
– Legg inn flere hotell som deltager kan velge mellom.
– Lag de ulike romtypene og velg om frokost skal være inkludert  i prisen.
– Hent ut hotellrapporter for de ulike hotellene. 
Enklere blir det ikke!

Hvordan benytte Pindena i forbindelse med påmelding til webinar?

Hvordan benytte Pindena Påmeldingssystem for å få oversikt over deltakere som skal ha hotellovernatting? Hvor mange er det? Hvilke romtyper ønsker de og lignende spørsmål får du enkelt oversikt over med denne modulen. Det å sende inn reservasjoner til hotellene, vil plutselig være noe av det enkleste ved seminaret ditt! Skaff deg hotellmodulen i dag

Opprette produkter med minusverdi for å gi rabatt.

I Pindena Påmeldingssystem kan du legge inn produkter med minusverdi for å gi dine deltagere en rabatt. Er noen av deltakerne kanskje student eller honnør? Da er det fint å kunne tilby dem litt avslag i pris.

Hvordan benytte Pindena i forbindelse med påmelding til webinar?

Denne videoen viser deg hele prosessen og hvordan du enkelt kan benytte Pindena Påmeldingssystem til webinar.
– Opprett en ny aktivitet
– Opprett produkt
– Oversikt over alle innstillinger og felt i aktiviteten
– Hvordan sende påminnelse til deltakerne dagen før webinaret starter
– Opprett spørreundersøkelse for evaluering

Hvordan legge inn lenke til webinar på Sted?

Denne korte videosnutten viser hvor man kan legge lenken til webinar, nettmøter, heldigitaliserte seminarer og lignende.
Legg til lenken i feltet for STED, under Oppsett > Grunnleggende, og la lenken vises for deltakere på aktiviteten, i e-postbekreftelsen samt i vedlegget til kalender.

Hvordan legge til dato, klokkeslett og påmeldingsfrist?

En kort video som viser hvordan man i Pindena Påmeldingssystem legger til dato og klokkeslett for start og slutt av ditt arrangement. Videoen viser også hvordan du kan legge til dato og klokkeslett for påmeldingsfrist.

Hvordan opprette en kurskatalog-gruppe?

Denne videoen viser hvordan man i Pindena Påmeldingssystem kan opprette en gruppe for å samle dennes aktiviteter, og deretter vise dette som en kurskatalog.

Hvordan opprette produkt og produktgrupper?

Dere kan få stor nytte av systemet ved å opprette og benytte kategorien produkter. Produkter betyr også nedtelling av selve varen, uansett om det er en plass på teater, plass i webinar, eller antall baguetter til salgs.

Hvordan opprette en ny aktivitet og endre linken?

Denne videoen viser hvordan du oppretter en aktivitet, samt hvordan du kan endre linken til aktiviteten. Opprett din første aktivitet, kurs eller konferanse i dag!

Hvordan benytte registrar i en aktivitet?

I Pindena Påmeldingssystem finnes en nyttig funksjon som heter «Registrar». Denne funksjonen gjør det mulig å være ansvarlig for å melde på andre, som eksempelvis kollegaer, ansatte, barn, elever og lignende, uten å selv delta på arrangementet.

Hvordan kopiere en aktivitet?

Har du allerede opprettet en aktivitet og ønsker å lage en kopi av denne, kan du bruke kopier-knappen. Denne funksjonen kan være nyttig dersom du eksempelvis arrangerer det samme kurset flere ganger, enten til samme tid eller det er det samme kurset til ulike tidspunkt.

Hvordan legge til sted og vise det i Google Maps direkte fra påmeldingsskjema?

I Pindena Påmeldingssystem er det mulig å legge til hvor konferansen/seminaret eller hva enn det måtte være, skal finne sted. Her kan du se tre ulike metoder man kan benytte for å legge til denne funksjonen. Det har aldri vært enklere for deltakere å vite eksakt hvor de skal, eller å kunne beregne avstand og reisetid. Og du – dersom dere arrangerer Webinar, kan stedet være så enkelt som: «Ditt hjemmekontor».

Hvordan legge til sted og vise det i Google Maps direkte fra påmeldingsskjema?

Denne videoen viser hvordan du kan importere deltagere fra en Excel-fil. Merk: her er det viktig å ha likt navn på kolonnene i skjemaet, og i Excel-filen