Opplæringsvideoer

Opplæringsvideoer

Forklaring av funksjoner og nyttige tips gjennom enkle videoer for brukere av Pindena påmeldingssystem.

For å gjøre våre kunder så godt kjent med Pindena som mulig, har vi laget en rekke videoer hvor vi tar deg gjennom viktige funksjoner og nyttige tips. Utforsk gjerne opplæringsvideoene for å lære mer og bli en Pindena-ekspert.
Klikk deg inn her for å se fullstendig spilleliste på YouTube.

Ivareta personvernet til deltakere (GDPR)

Det å ivareta personvernet til deltakere (GDPR) er noe vi har sterkt fokus på. I Pindena er det flere innstillinger du kan benytte for å sikre at du ivaretar personvernet.

Spørreundersøkelse og evaluering

Med Premium lisens kan du opprette spørreundersøkelser og evalueringer og velge om du vil knytte den til en aktivitet. Slik kan du be om deltagernes synspunkter for et kurs i etterkant, eller stille spørsmål i forkant. Spørreundersøkelsen kan gjøres helt anonym, delvis anonym, eller åpen.

Se hvordan hotellbooking fungerer

Dette er en tilleggmodul utviklet for deg som arrangerer overnatting. Det å sende inn reservasjoner til hotellene, vil plutselig være noe av det enkleste ved seminaret ditt!

  • Legg inn flere hotell som deltager kan velge mellom.
  • Lag de ulike romtypene og velg om frokost skal være inkludert  i prisen.
  • Hent ut hotellrapporter for de ulike hotellene. 

Arrangere webinar

Se hvordan du enkelt kan benytte påmeldingssytemet når du skal arrangere webinar.

  • Opprett en ny aktivitet
  • Opprett produkt
  • Oversikt over alle innstillinger og felt i aktiviteten
  • Hvordan sende påminnelse til deltakerne dagen før webinaret starter
  • Opprett spørreundersøkelse for evaluering

Importere deltagere fra en Excel-fil

En veldig praktisk funksjon, som lar deg legge til deltagere fra en Excel-fil. For at dette skal fungere er det viktig å ha likt navn på kolonnene i skjemaet og i Excel-filen.

Gi rabatt til deltagere

Ved å legge inn produkter med minusverdi, kan du gi dine deltagere en rabatt. Hvis noen av deltagerne er student eller honnør er det fint å kunne tilby litt avslag i pris.

Legg inn lenke til webinar i påmeldingsskjema

Legg inn lenken til ditt digitale arrangement og la lenken vises for deltakere på aktiviteten, i e-postbekreftelsen samt i vedlegget til kalender.

Legg til dato, klokkeslett og påmeldingsfrist

Få en kort forklaringen på hvordan du legger til dato og klokkeslett for start og slutt av ditt arrangement. Du får også se hvordan du kan legge til dato og klokkeslett for påmeldingsfrist.

Opprette en kurskatalog-gruppe

Finn ut hvordan du kan opprette en gruppe for å samle aktiviteter, og deretter vise dette som en kurskatalog.

Opprette produkt og produktgrupper

Et produkt har varetelling og benyttes dersom du ønsker å tilby et begrenset antall av noe. Det kan være type plass i sal, antall baguetter til salgs eller utstyr du leier ut ifm kurs.

Opprett en ny aktivitet og endre linken

Finn ut hvordan du oppretter en aktivitet, samt hvordan du kan endre linken til aktiviteten. Opprett din første aktivitet, kurs eller konferanse i dag!

Benytte registrar i en aktivitet

Funksjon «Registrar» gjør det mulig å være ansvarlig for å melde på andre, som kollegaer, ansatte, barn, elever, uten å selv delta på arrangementet.

Kopiér en aktivitet

Har du allerede opprettet en aktivitet og ønsker å lage en kopi av denne, kan du bruke kopier-knappen. Denne funksjonen er nyttig dersom du arrangerer det samme kurset flere ganger, og all informasjon kan redigeres etter kopiering.

Vise sted i Google Maps i påmeldingsskjema

Det er tre ulike metoder du kan benytte for å legge til hvor aktiviteten skal finne sted. Det har aldri vært enklere for deltakere å vite eksakt hvor de skal, eller å kunne beregne avstand og reisetid. Dersom du arrangerer Webinar, kan stedet være så enkelt som: «Ditt hjemmekontor».