Partnere

Partnere

Gjennom mange år i bransjen har vi fått gode relasjoner og partnere som komplimenterer Pindena. Sammen jobber vi for enkle og gode løsninger.

EventEye – Eventapp og kiosk for innsjekk med utskrift av navneskilt

EventEye leverer en innholdsrik plattform for gjennomføring av arrangement. Sett opp påmelding i Pindena – planlegg eventet ditt med EventEye. Deltagerlisten kan overføres automatisk til EventEye, slik at du kan bruke smart innsjekk med utskrift av navnlapp på stedet. Helt perfekt for dine konferanser! Se demo av EventEye app og kontakt oss gjerne for en demo.

CoreTrek logo

CoreTrek – nettsider og løsninger

CoreTrek lager smarte løsninger på nett og er først og fremst leverandør av nettsider. Med mange kloke hoder, kan de skreddersy nettløsninger og applikasjoner.

I 2023 leverte CoreTrek og Pindena en løsning med CorePublish CMS, ekstranett og påmeldingssystem med pålogging for medlemmer til en stor organisasjon.

Dersom du er på jakt etter nye nettsider med påmelding eller skreddersøm, ser vi frem til å høre fra deg.

Vipps – betaling på nett

Sett opp betaling via Vipps i Pindena, slik at du kan ta betalt i påmeldingsskjema. Pengene får du rett på konto – oversikten får du i Pindena og Vipps kundeportal.

PowerOffice Go – Regnskapssystem

Dette er det siste tilskuddet av våre integrasjoner. Pindena sender over alle ordregrunnlag til PowerOffice Go, slik at du enkelt kan fakturere deltagerne fra regnskapssystemet.

Tripletex – ordre overført på 1-2-3

Tripletex ordreintegrasjon sender alle ordre, både fakturagrunnlag og betalte ordre, fra Pindena direkte til økonomisystemet Tripletex. For enkel regnskapsføring.

Tripletex logo

Bli partner

Vi har store og små kunder med ulike behov. Påmeldingssystem er vår nisje, men vi vil gjerne høre mer om din. Ta kontakt hvis du ønsker å vite mer om Pindena og vurderer oss som din partner på neste prosjekt.

Åpne API for integrasjon

Her finner du dokumentasjon på våre APIer. Pindena har laget mulighet for å hente ordre som standard EHF-format, slik at det kan lages integrasjon mot regnskapssystem.