Maks antall deltagere og venteliste

Maks antall deltagere og venteliste

Har du begrenset med plass på arrangementet? Sett begrensning på antall deltagere som kan melde seg på, så har du full kontroll.

Maks antall deltagere totalt

Du kan velge hvor mange deltagere som skal få melde seg på i en aktivitet. Når begrensningen er nådd, vil skjema automatisk vise en tilbakemelding om at det ikke er flere plasser.

Maks antall deltagere per skjema

Dersom du har aktivert ekstradeltagere, betyr det at flere deltagere kan melde seg på i samme skjema. Du kan velge å sette en begrensning også her. Si at det kun er deltager med følge, eller en gruppe på maks 5 personer.

Du kan fritt justere begrensning på antall deltagere mens påmeldingen pågår, skulle det skje noe som endrer forutsetningene.

Venteliste

Fyll aktivitetene dine helt opp ved å aktivere venteliste. Har du satt en maks begrensning, kan du være så heldig å få et fullt arrangement. Dersom noen melder seg av, kan du fylle tildele plasser slik at du får fylt ut. De vil da kunne velge å registrere seg på venteliste, ogI deltagerlista får du full oversikt over antall deltagere på venteliste. Du kan velge hvem som skal få plass hvis noen melder seg av eller du kan åpne opp for flere deltagere ved å regulere maks antall begrensningen. Dersom du har aktivert betaling med faktura, kan du sende kreditnota til deltagere som har meldt seg av.

Automatisk venteliste

Det beste med et påmeldingssystem, er de oppgavene som gjør jobben for deg helt automatisk. Dersom du har et åpent arrangement og ikke har behov for å styre hvem som får plass, kan du bruke automatisk venteliste. Systemet tildeler plasser fra ventelista i tur og orden, slik at ingen blir forbigått i køen. De som får plass mottar en påmeldingsbekreftelse, og får status påmeldt i systemet. Funksjonen utløser ikke automatisk refusjon, og er derfor ikke mulig å bruke sammen med betaling på nett med kort eller Vipps.

Vil du vite mer om hvordan du kan benytte venteliste?

Prøv Pindena gratis og test selv.