Basic – Enkel påmelding og kommunikasjon

Basic – Enkel påmelding og kommunikasjon

Lag påmeldinger og send e-post og sms til deltagere med Pindena Basic. Kopier aktiviteter og bruk QR-kode for å dele lenken til skjema.

Produktbilde for Pindena Basic lisens

Pindena Basic kort oppsummert

Pindena Basic gir deg muligheten til å lage påmeldingsskjema og dele lenken pr e-post, på deres nettside eller i sosiale medier. Deltagerne får automatisk påmeldingsbekreftelse og du får full oversikt i deltagerlista. Her kan du planlegge å sende e-post og sms til en, noen eller alle deltagerne. Aktiviteten kan kopieres, slik at du kan gjenbruke et skjema og du får en QR-kode for aktiviteten som viser lenken til påmeldingsskjema når den skannes. De viktige personvern innstillingene er endel av Basic, slik at du kan ivareta deltagernes personvern på en enkel og effektiv måte.

Funksjoner i Pindena Basic

Denne påmeldingsløsningen er en stor oppgradering hvis du benytter gratis skjema i dag, da du kan lage påmelding, kommunisere med deltagere og i tillegg får muligheten til å enkelt ivareta deltagernes personvern.

Fleksibelt påmeldingsskjema

Med et fleksibelt har mulighet for å endre innhold og rekkefølge på feltene som du ønsker. Du kan lage overskrifter for å få et ryddig skjema dersom du har mange felter. Skjema har mange tilgjengelig felttyper; Kommentar, tekst, nedtrekksmeny, radioknapp, avkrysningsboks, datoformat og filopplasting. Hvert felt kan også merkes som sensitiv informasjon. I beskrivelsen kan du legge til tekst, bilder, video og endre tekst på registreringsknappen.

Automatisk påmeldingsbekreftelse

Når du har publisert påmeldingsskjema slik at deltagerne kan melde seg på, er det bare å lene seg tilbake å følge med i deltagerlista. Systemet sender automatisk påmeldingsbekreftelse på e-post. Du kan også tillate at de får påmeldingsbekreftelse på sms. Påmeldingsbekreftelsen lager du klar før du deler lenken, slik at alt kan gå automatisk. I påmeldingsbekreftelsen følger det alltid med lenke til påmeldingen, hvor deltageren kan se hva som ble fyllt ut i skjema og får mulighet til å melde seg av.

Kopier aktiviteter

Når du har laget en aktivitet, kan du enkelt kopiere den og få med alle innstillinger, skjema, tekst og bilder. Du kan velge å kopiere aktiviteten en gang, eller gjenta hver dag, uke, måned eller hvert år.

Kommunikasjon med deltagere

Den største fordelen med et profesjonelt påmeldingssystem er muligheten for å kommunisere med deltagerne. På hver aktivitet kan du sende e-post og sms hvor du kan inkludere lenke til aktiviteten og kalendervedlegg.

Planlegg utsendelse

Noen ganger ønsker man å sende en beskjed med en gang, andre ganger er det deilig å planlegge utsendelsen. Når du lager en e-post eller sms velger du tidspunkt for utsendelse. Ved å bruke filter for status, vil systemet automatisk sende til deltagerne med valgt status i det utsendelsen skjer. Velg f.eks status påmeldt, så slipper du å følge med på endringer i deltagerlista og kan la systemet gjøre jobben.

Send informasjon til valgte deltagere ved bruk av filter

Det er enkelt å sende informasjon til en, noen eller alle deltagerne samtidig ved å markere deltagerne fra lista. Du kan også bruke et filter for å sortere på status og feltene du har laget i skjema. Dersom du f.eks har bedt deltagerne velge fysisk eller digitalt oppmøte, kan du bruke filter for å velge deltagerne som kun skal delta digitalt slik at du kan sende en lenke.

Eksporter deltagerliste

Du kan enkelt eksportere en Excel-fil dersom du har behov for å se på alle data for deltagerne samlet, eller dele deltagerlisten med en medarrangør.

Smart bruk av QR-kode for aktiviteten

QR-koden for aktiviteten viser påmeldingsskjema når den blir skannet. Heng den opp i et lokale, slik at du kan få påmeldinger på forhånd, eller ved inngangen til arrangementet slik at deltagere kan registrere seg ved ankomst. Dette er nyttig hvis du ikke har fått påmeldinger på forhånd, men trenger å vite hvem som har møtt opp, som for eksempel til smittesporing.

Personvern innstillinger

I alle skjema er det et samtykkefelt som alltid er aktivt. Dersom du legger inn en personvernerklæring i systemet, vil lenken til denne vises i samtykkefeltet. Du kan aktivere automatisk sletting av deltagere og av sensitiv informasjon. Du merker felter som sensitive i skjema, slik at disse kan slettes raskt etter at aktiviteten er avsluttet.

Bestill Pindena Basic

Med Pindena Basic kan du raskt og enkelt lage påmeldinger og kommunisere med deltagerne.
Ønsker du å komme i gang? Gå til bestillingsskjema og send det inn.
Når bestillingen er mottatt lager vi din nettside og sender deg innlogging til løsningen.

Ønsker du å vite mer om Pindena Basic? Ta kontakt med oss 👇🏻