Importer deltagere

Importer deltagere

Skal du invitere de ansatte i bedriften til en intern aktivitet? I Pindena kan du importere deltagere fra et regneark som for eksempel Excel.

Du kan enkelt importere deltagere og opplysninger du har om dem i påmeldingsskjema. Ofte kan det være at du kun har navn og e-postadresse, men det er nok til å sende en invitasjon. Dersom du har behov for å fylle ut mer informasjon før du sender invitasjon, kan du importere det til felter som er laget i skjema. Alt kan skrives inn i Excel og lastes inn i påmeldingssystemet. Du kan selvfølgelig laste inn skjema flere ganger om du skulle ha behov for å fylle inn mer informasjon etterhvert. Når deltagerne er lastet inn, kan du lage en invitasjon og sende den til gjestene på e-post eller sms.

Velg hvilke felt som skal importeres

Når du har valgt filen med deltagerne som skal importeres, får du mulighet til å velge hvilke informasjon du skal importere. Alle feltene du har i Excel-filen vises i en forhåndsvisning. Dersom feltnavn stemmer overens med navn fra kolonnen i Excel-filen, blir disse matchet automatisk og vises som grønne bokser over kolonnen. Du kan også matche felter manuelt ved å bruke dra -og slipp. Alle felter i påmeldingsskjema kan fylles ut ved å bruke import, om det er nasjonalitet, alder, kundenummer, firma, bordnummer eller plassering. Samtykke er unntaket, da deltageren alltid må samtykke aktivt til registreringen ihht til GDPR.

Eksporter deltagerlista eller del link med medarrangør

Du kan lagre deltagerlisten lokalt på maskinen ved å eksportere den til Excel-format. Du kan velge å eksportere en komplett deltagerliste, eller bruke filteret for å velge hva som skal eksporteres. I Excel-filen vil du få all informasjon fra påmeldingssystemet. Du kan også dele en passordbeskyttet link til deltagerlista fra systemet, slik at en medarrangør eller leverandør kan få en oppdatert liste.