Messe

Utstillere og deltagere på en messe

Skal du arrangere messe? Lag påmelding for utstillere med booking av stand og påmelding for deltagere for å selge billetter i påmeldingssystemet.

Du har kanskje lurt på hvor mange mennesker som må til for å arrangere en messe? Med et påmeldingssystem kan du organisere og ta imot bestilling fra utstillere. Sørg for å fylle opp hver kvadratmeter og få oversikt over hvor mange som kommer. Deretter kan du invitere deltagere.

Lag en egen arrangementside for deltagere, slik at du kan sende e-post og sms separat til utstillere. Du har enkelt tilgang til å endre informasjon, sjekke deltagelse og endringer av påmeldinger i systemet.

Du bestemmer selv om deltagere skal få endre påmeldingen sin eller melde seg av. Sett en frist i Pindena, så har du kontroll på eventuelle avbestillingsgebyr og refusjon.

Se hvordan du kan sette opp påmelding for utstillere og påmelding for deltagere.

Her kan du se hvordan påmelding kan gjøres for utstillere til en messe.

Enkel registrering gir mindre feil og bedre flyt

Om du holder store eller små messer, så er behovet for kontroll avgjørende. Sonepar har vært med å arrangere to elektromesser, og merket av manuell registrering ved oppmøte ble krevende. Det tar mye tid å få registrert alle riktig i et Excel-ark. Ettersom messene er gratis, har det ikke fungert med påmelding på forhånd. Derfor ble registrering ved å skanne QR-kode ved oppmøte løsningen for Sonepar. Deltagerne fikk registrert seg selv ved oppmøte, og registreringen gikk knirkefritt.

Ønsker du å vite hvordan du kan bruke Pindena til din messe?

Ta kontakt 👇🏻