Innsjekk og QR-kode

Innsjekk og QR-kode

Folk som står i kø for registreringser på mobil og smiler

Gjør oppmøte på dine arrangement til en fornøyelse med innsjekk på mobil, nettbrett eller pc. Rask og effektiv registrering av deltagere er en god start!

3 måter for å registrere oppmøte

Det er mange gode grunner til å registrere deltagere ved innsjekk, det handler om å ha kontroll på deltagerlisten. Enten om du må vite hvem og hvor mange som er tilstede av sikkerhetshensyn, eller om du må vite hvem som skal motta en e-post med «Takk for at du kom» eller en evaluering av arrangementet.

Det er tre enkle måter å sjekke inn deltagere på med Pindena. Velg det som passer best!
Når deltagerne kommer til ditt arrangement kan du:

  1. Sjekke inn ved å skanne deltagerens QR-kode med Pindena Innsjekk app
  2. Ha en QR-kode ved inngangen som deltageren skanner, for så å fylle ut skjema på nettsiden
  3. Sjekke inn deltagere i en nettleser via Pindena
Slik sjekker du inn deltagere med Pindena Innsjekk QR-kode app

Innsjekk med Pindena app

Når deltagerne melder seg på i forkant, mottar de en QR-kode i påmeldingsbekreftelsen. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Pindena Innsjekk app for å skanne deltagernes QR-kode ved ankomst. Dette er en effektiv og tidsbesparende metode å registrere oppmøte på. Du kan også sende deltagerne QR-koden på en billett.


QR-kode ved inngangen

Ha QR-koden synlig ved inngangen enten på et ark eller en skjerm, slik at de som møter opp kan skanne QR-koden og registrere seg i skjema. Informasjonen er lett tilgjengelig i deltagerlisten i påmeldingssystemet.

En hånd holder en mobil og skanner en QR-kode, får deretter opp en nettside
iMac på et bord som viser en liste hvor man kan registrere deltagere

Registrering på nettside

Registrer oppmøte på en nettside via Pindena, hvor du kan søke opp deltagere og endre status til «Møtt opp». Dersom dere har skjermer for registrering stående fremme kan deltagerne gjøre dette selv.

Lurer du på hvordan du kan sjekke inn deltagere på ditt arrangement?

Ta kontakt med oss, vi gir deg råd og veiledning om bruk av innsjekking i Pindena. Du kan også prøve innsjekk med en gratis prøveløsning av påmeldingsystemet.

Ofte stilte spørsmål

Når du har valgt arrangementet du skal sjekke inn deltagere på i appen, trykker du på start innsjekk og skanner en QR-kode. Trykk ok og appen er klar til neste skanning. Det kan ta 5 – 10 sekunder pr skanning, avhengig av brukeren. Med et gjennomsnitt på 7,5 sekund pr skanning, kan du registrere 8 deltagere i minuttet.

Deltagerne kan velge å registrere seg på venteliste hvis arrangementet er fulltegnet. Du kan benytte automatisk funksjon som tildeler plasser dersom det blir tilgjengelig eller tildele plasser manuelt.

  • Legg til personvernerklæring
  • Samtykkefelt med personvernerklæring
  • Alle ekstra felter i påmeldingsskjema kan merkes som sensitiv data
  • Automatisk sletting av sensitiv data
  • Automatisk sletting av deltagere
  • SMS-verifisering for påmelding

Mer om personvern her.

Systemet har koder som gjør at informasjon som fornavn, etternavn, sted, dato, tid, tittel og firma fylles ut automatisk i e-post, sms, på kursbevis eller navnlapper. Kodene som kan brukes finner du her.

En QR-kode er et lite svart bilde med masse sorte og hvite felt. Hver QR-kode er unik, og brukes som en link til en nettside, eller som en link til din billett.