Lisens og priser

Lisens og priser

Ofte stilte spørsmål om lisenser og priser.

Ofte stilte spørsmål

Dersom behov for funksjoner endrer seg, kan vi oppgradere eller nedgradere lisensen på Pindena. Dersom du nedgraderer mister du muligheten til å gjøre endringer på aktiviteter som er laget i en høyere lisens. Ta kontakt med support på support@pindena.no dersom du har behov for å endre lisens.

Pindena påmeldingssystem tilbyr kun lisens, som dekker drift, vedlikehold, brukerstøtte av systemet. Dersom du ønsker å betale kun for bruk, kan du besøke nettsiden til LetsReg. De tilbyr påmelding, booking og betalingsløsning i ett system. Du betaler kun når deltagere registrerer seg gjennom systemet.

For å bruke en betalingsløsning i Pindena, må du inngå en avtale direkte med betalingsleverandøren. Det er leverandørens priser og transaksjonskostnader som gjelder. Pindena tar ingen gebyrer eller oppstartskostnad for å koble opp en betalingsløsning i deres påmeldingssystem.

Bindingstiden er 3 måneder.

Hvis du velger årslisens, betaler du kun for 10 måneder og får dermed to måneder gratis. Du betaler full pris dersom du vil dele opp lisensen i kortere perioder. Det er til en hver tid oppdaterte priser her.

Minste bindingstid på systemet er tre måneder for Pro, Premium og Enterprise lisens. For Basic er minste bindingstid ett år.

Pindena er billig fordi det er et nettbasert system (service as a software) hvor prisene er basert på drift, vedlikehold og administrasjon.

Supportavtale koster kr 2 500 eks mva pr år for 1 superbruker, og kr 5 000 eks mva pr år for inntil 3 superbrukere. Det er til en hver tid oppdaterte priser i bestillingsskjema.

Pindena har fast pris på lisenser med mulighet for noen tillegg. For å finne ut hvor mye Pindena vil koste velger du først lisens. Så må du vurdere om du ønsker opplæring og supportavtale, eget design, hotellmodul, Tripletex-integrasjon eller server i Norge. Alle priser er oppgitt i bestillingsskjema, klikk her og velg ønsket lisens for å se priser.

Du kan velge å binde deg for 3 eller 6 måneder av gangen og få faktura for hver periode. Ved å velge perioder på mindre enn et år, får du ikke rabattert pris som du får ved å velge årslisens.

Hotellmodulen er inkludert i Enterprise. Du kan velge den som et tillegg i Premium for 5.000 kr pr år eks mva. Oppdatert pris finnes til en hver tid i bestillingsskjema.

Opplæring og design er oppstartskostnader.
Lisens, supportavtale, hotellmodul, integrasjon med regnskapssystem, server i Norge, kundens databehandleravtale og sms er løpende utgifter. Sms faktureres hvert kvartal, andre løpende utgifter faktureres ved forfall for ny periode, som gjerne er årlig.

Designpakke 1 med logo, farger, font koster 7 000,- eks mva. Designpakke 2 med design for e-post og invitasjon i tillegg koster 9 000,- eks mva.

Oppsigelsesfristen er en måned før ny periode starter. En periode varer gjerne i ett år.