Seminar

Seminar

En gruppe mennesker prater sammen under en pause på et seminar

Sett opp seminar med mange ulike sesjoner og priser i ett og samme skjema. Deretter kan du enkelt velge å sende e-post og sms deltagere gruppevis ved hjelp av filter.

På et faglig seminar kan det være mange hensyn å ta. Det skal gjerne være lærerike og inspirerende foredrag, samtidig som det burde være rom for sosiale møteplasser hvor nye relasjoner knyttes. På heldagsseminar kan det gjerne være flere sesjoner å velge mellom i tillegg til festligheter som middag og underholdning. Et frokostseminar kan være et sted hvor du får raskt faglig påfyll i følge med en kaffekopp. Uansett form og størrelse er det viktig å nå ut til deltagerne med målrettet kommunikasjon.

Enkelt påmeldingsskjema – selv med mange valg

Du kan samle inn mye informasjon allerede ved påmelding ved å lage et skjema med mange ulike valg og priser. Har du et fyldig program med flere sesjoner samtidig, kan deltagerne velge hva de skal delta på. Du kan sette begrensning på antall plasser, slik at du har kontroll på at det ikke blir overfylt. Lag for eksempel et felt med spørsmål om deltagerne skal overnatte eller ikke. Det er kun de som svarer ja som får se feltene for hotellbooking. Ved å strukturere skjema med overskrifter og hjelpetekster blir det enkelt å fylle ut for deltageren, selv om det er mange alternativer.

Ulik deltageravgift og tilleggsprodukter

Du kan lage produkter selv og knytte flere priser opp mot samme skjema. Skal det være ulik deltageravgift for ulike aldersgrupper, kan du lage flere priser som vises utifra valg de gjør i skjema. Du kan også legge til tilleggsprodukter for serveringer, transport og overnatting. Har du medlemmer, kan det knyttes opp en medlemssjekk til skjema som automatisk viser riktig pris utifra om de er registrert i listen som medlem eller ikke.

Effektiv håndtering av deltagere

Om du deler en link til påmeldingen eller sender en invitasjon, så får du full oversikt over status på deltagerne og hvor mange som har meldt seg på. Har du sendt invitasjon, vil du også sett hvem som har avslått invitasjonen. Påmeldingsbekreftelsen sendes automatisk til deltagere når de melder seg på, og du kan velge å få kopi til en valgfri e-postadresse. Ved å tillate endring eller avmelding, kan deltagerne selv administrere sin påmelding. Du kan når som helst stenge for endring eller påmelding. Mye av håndteringen av deltagere ordner seg dermed selv.

I deltagerlisten kan du bruke et smart filter for å sortere deltagere utifra valg de har tatt i påmeldingsskjema. Dette gjør det ekstremt enkelt å nå akkurat de deltagerne du trenger raskt og enkelt med e-post eller sms.

Betalingsløsninger

Du kan koble opp systemet mot betalingsløsninger hvor deltagerne betaler med kort via NetAxept eller Stripe. Eller du kan knytte opp betaling mot Vipps, hvor deltagerne betaler med noen trykk på mobilen. Deltagerne betaler da ved påmelding og pengene kommer inn på kontoen uten at du må løfte en finger. For enda bedre kontroll og effektivitet kan du integrere med økonomisystemet. Da kan deltageren velge faktura, og ordren overføres direkte til deres økonomisystem, hvor du kan sende fakturaen.

Enkel innsjekk av deltagere

Det er alltid fint med oversikt og kontroll på arrangementet. Ved å bruke Pindena Innsjekk, vet du akkurat hvilke deltagere som har møtt opp. Du kan også sjekke inn manuelt i appen, dersom noen ikke finner koden sin i farta. QR-koden aktiveres i Pindena og sendes med i påmeldingsbekreftelsen. På den måten har du en unik ID på hver deltager, som sørger for den raske måten å sjekke inn på. Ønsker du å sjekke inn mer manuelt, kan du benytte desktop versjonen i en nettleser hvor du søker på navn og trykker på registrer.

Fordelene med å bruke Pindena til seminar

  • Vis påmeldingen på din nettside
  • Fleksibelt og avansert påmeldingsskjema
  • Lag ulike priskategorier
  • Venteliste håndtering
  • Hotellbooking
  • Automatisk påmeldingsbekreftelse
  • Betaling med Vipps, kort eller faktura (EHF)
  • Registrer oppmøte med QR-kode app
  • Send e-post og sms fra systemet

Sett opp ditt neste seminar i Pindena.
Book en demo og se hvor enkelt det kan gjøres: