Påmeldingssystem

Påmeldingssystem

Ofte stilte spørsmål om påmeldingssystemet.

Ofte stilte spørsmål

En standard programvare er en løsning som leveres slik den er, uten noen form for tilpasninger eller tillegg. For de fleste er standard en god løsning, og hva som er standard er det programvareutvikleren som styrer.

En tilpasning er en del av programvaren som ikke er standard. Tilpasning blir et tillegg eller en endring. Det kan være små justeringer i oppsettet som er fordelaktig for enkelte kunder.

Påmeldingssystemet forenkler arbeidet med organiseringen rundt et arrangement, lar deg kommunisere med deltagerne, ta imot betaling og ta ut rapporter.

Systemet kan brukes for påmelding til fysiske, digitale og hybrid arrangement. Merk at systemet ikke har innebygd støtte for digitale arrangement, men du kan dele link til et digitalt arrangement i et valgt verktøy.

Du kan administrere alt knyttet til kurset og kommunisere med deltagerne, men du må bruke en ekstern plattform til gjennomføring av kurset. Linken til arrangementet kan du legge i påmeldingsskjema og inkludere i påmeldingsbekreftelsen til deltagerne.

Lag påmeldingsskjema, kommuniser med deltagere, ta betalt, registrer oppmøte med QR-kode, lag kursbevis og navnelapper, send spørreundersøkelser og ta ut rapporter for å nevne noe.

Du kan lage en side for ditt arrangement og invitere deltagere. Systemet samler inn all informasjon for deg, og har f.eks automatisk funksjon for å sende ut påmeldingsbekreftelse og tildeling av plass fra venteliste. Du kan bruke systemet til å ta imot og sende ut informasjon og har all informasjon samlet på ett sted.

Du får tilgang til systemet når en systemadministrator har opprettet en bruker og sendt deg innloggingsdetaljer. Gå inn på bedriftens Pindena-nettside (bedrift.pameldingssystem.no) og logg deg inn. Er du ikke kunde, men ønsker å teste påmeldingssystemet, gir vi deg tilgang til en gratis prøveløsning, registrer deg her.

Det er ubegrenset bruk i systemet. Som kunde kan du lage så mange påmeldingsskjemaer du vil!