Selg billetter

Selg billetter

Selg billetter til konsert, show, festival, utstilling eller forestilling. Deltageren velger antall billetter og betaler ved bestilling.

Billetter

Lag et enkelt skjema slik at du får kontaktopplysningene til den som kjøper billettene. Så er det bare å velge hvor mange billetter deltageren skal kunne kjøpe. Det kan være 1-2-3-4-5-6, 2-4-6 eller kun én. Det velger du helt fritt. Du kan også velge å begrense antall billetter som er tilgjengelig. Du vil få full oversikt over billetter som er kjøpt, systemet teller antall deltagere som har bestilt og hvor mange billetter som er bestilt. I Pindena Innsjekk kan du se hvor mange billetter som er knyttet til en bestilling, slik at du vet hvor mange du kan slippe inn på samme QR-kode.

Selg ulike type billetter

Du kan legge til produkter eller ulike type billetter og velge hvilket antall som skal være tilgjengelig. Det kan være nyttig om du har ulik pris på billettene. Med denne varianten kan du også samle inn informasjon om deltagerne som skal ha billettene, slik at du vet navn på de som deltar. Hvis du samler inn e-post adresse eller mobilnummer kan du også sende en QR-kode for å registrere oppmøte.

Bestill antall billetter i påmeldingsskjema
Ulike billetter er lagt inn i skjema og gir deltageren mulighet for å velge antall billetter til barn, voksen, honnør og student.

Ta betalt for billetter i påmeldingsskjema

Når du selger billetter er det en fordel å få betalt med en gang, slik at du kan være sikker på å få billettinntektene dine. Ved å bruke Vipps eller kortbetaling, så må deltageren betale før kjøpet blir godkjent. Dersom deltagerne skulle velge å avbestille, kan du enkelt refundere pengene fra betalingsleverandøren. Salgvilkårene kan du lenke til i skjema eller legge til som en ekstra side.

Send billett til deltagerne

Du kan enkelt aktivere en billett som sendes med i påmeldingsbekreftelsen. Billetten innholder informasjon om aktiviteten, arrangøren og deltagerens navn. Du kan også aktivere QR-kode som vil komme med på billetten. Du kan be deltagerne skrive ut billetten eller vise den frem når de skal registrere seg ved innsjekk på arrangementet.

Vil du vite mer om billettsalg i Pindena? Kontakt oss 👇🏻