Premium – Et komplett påmeldingssystem

Premium – Et komplett påmeldingssystem

Lag påmeldingsskjema, send invitasjon og kommuniser med deltagere. Ta betalt med kort, Vipps eller send faktura. Registrer oppmøte med Pindena Innsjekk app.

Pindena Premium påmeldingssystem produktbanner

Pindena Premium kort oppsummert

I Pindena Premium får du tilgang til alle funksjoner i påmeldingssystemet. Det egner seg godt for profesjonelle arrangører eller mellomstore til store bedrifter som driver med konferanser, seminar, messer, kurs, events, kongress, reiser osv. I Premium kan du håndtere deltagere og kommunisere raskt og effektivt.

Oversikt over funksjoner i Pindena Premium

Funksjoner i Pindena Premium

I tillegg til funksjonene i Pindena Basic og Pindena Pro, får du blant annet funksjonene som er beskrevet her.

Lag en komplett nettside

I tillegg til siden med påmeldingsskjema kan du legge til flere sider for å bygge en komplett nettside. Legg til program, kontaktskjema, liste over deltagere, forside og spørreundersøkelse. Dette er fungerer bra dersom du ønsker at deltageren skal ha all informasjon om arrangementet samlet på et sted. Da er det også enkelt for deltageren å lage en snarvei til nettsiden på sin hjemskjerm, slik at arrangementet informasjon og QR-kode er lett tilgjengelig.

Maks antall deltagere per påmelding

Du kan begrense hvor mange som skal få melde seg på i hvert skjema. Det kan være at deltageren kun får ta med en partner, eller at en deltager kun får bestille 4 plasser. Har du også maks antall plasser på arrangementet, vil du aldri bli overbooket. Systemet fyller opp plassene innenfor kapasiteten du har tilgjengelig.

Skjul unødvendige felter i skjema med avhengigheter

Lag et påmeldingsskjema som viser felt basert på hva deltageren velger. På den måten vil deltageren kun se det som er nødvendig å fylle ut. Hvis en deltager svarer Ja på om de vil overnatte, så vil feltene for valg av overnatting vises. De som svarer Nei vil slippe å se disse valgene. Du styrer hvilke felt og hvor mange som skal vises avhengig av valget deltageren tar.

Lag oversikt over aktiviteter med flere valg for grupper

Du ka lage et hierarki av aktiviteter ved.å opprette grupper. Deretter velger du om aktivitetene i gruppen skal vises i en liste, kalender eller katalog. Du kan lage en flott kurskatalog med bilder og beskrivelser. Vis frem aktivitetene deres i en kalender eller bruk fellesskjema, hvor deltageren kan velge flere aktiviteter, men bare fyller ut ett skjema.

Spørreundersøkelse

Lag en evaluering knyttet til en aktivitet, hvor dere spør hva deltagerne synes om foredraget og om de ville deltatt på et nytt. Spørreundersøkelsen kan være enkeltstående, og trenger ikke å være knyttet til en påmelding.

Betaling med faktura

I tillegg til betaling i skjema med Vipps og kort, kan du tilby deltagerne faktura. Det er kjekt å kunne tilby arbeidsgivere som melder på mange ansatte eller faste kunder. Når deltagerne velger faktura, får de en ordre sammen med påmeldingsbekreftelsen. Du kan eksportere ordre fra Pindena og sende faktura fra ditt økonomisystem, eller bruke fakturaen som sendes fra Pindena. Du får full oversikt over ordre i betalingsrapport og fakturajournal.

Integrasjon med økonomisystem

En integrasjon er svært tidsbesparende fordi ordre fra påmeldingssystemet vil komme inn i regnskapet automatisk. Pindena har integrasjon med PowerOffice Go, Visma Enterprise Økonomi og Tripletex, men kan også integreres med andre økonomisystem ved å bruke et standard EHF-ordreformat.

Enkel innsjekk med app

Du kan aktivere QR-kode i påmeldingssystemet slik at deltagerne får den i påmeldingsbekreftelsen, eller du kan sende den på et senere tidspunkt. For å skanne deltagernes QR-kode, trenger du kun å laste ned Pindena Innsjekk app på mobil eller nettbrett. Appen er gratis for brukere av Pindena Premium, og det eneste du trenger er en brukerkonto slik at du kan logge inn.

Legg til flere ansvarlige personer på en aktivitet

Dersom du skal samarbeide med noen om en aktivitet kan du velge å legge til flere ansvarlige personer. Brukerne vil da enkelt kunne finne igjen alle aktiviteter de er ansvarlige for.

Pris for Pindena Premium

Pindena Premium årslisens 45.000 kr eks mva.
Pindena Premium pr måned 4.500 kr eks mva.
Ved bestilling av årslisens vil du spare 9000 kr eks mva.
Minste bindingstid er 3 måneder. Prisen kan øke ved tilvalg av tjenester eller tilpasning av produkt.

Bestill Pindena Premium

Har du allerede bestemt deg for hva du skal ha?
Da kan du gå til bestillingsskjema og sende det inn.
Vi lager din nettside så snart bestillingen er mottatt.

Ønsker du å vite mer om Pindena Premium? Ta kontakt med oss 👇🏻