Premium – et komplett påmeldingssystem

Premium – et komplett påmeldingssystem

Lag påmeldingsskjema, send invitasjon og kommuniser med deltagere. Ta betalt med kort, Vipps eller send faktura. Registrer oppmøte med Pindena Innsjekk app.

Produktbilde for Pindena Premium lisens

Pindena Premium kort oppsummert

Premium er et system som passer for de fleste arrangører, og som gir deg tilgang til alle funksjonene i Pindena.

  • Lag arrangementside med påmeldingsskjema, program og kontaktskjema
  • Dersom du arrangerer kurs, kan du lage en fin og oversiktlig kurskatalog.
  • Ta betalt og integrer med regnskapssystem for automatisk overføring av ordre.
  • Benytt Pindena Innsjekk app til innsjekk ved oppmøte og få full oversikt over status for oppmøte og betaling.

Funksjoner i Pindena Premium

Er du kursarrangør, holder konferanser og messer, eller har hyppige møter, seminar eller andre arrangement, vil funksjonene i Premium gjøre deg i stand til å være en proff arrangør.

Lag en komplett nettside

I tillegg til siden med påmeldingsskjema kan du legge til flere sider for å bygge en komplett nettside. Legg til program, kontaktskjema, liste over deltagere, forside og spørreundersøkelse. Dette er fungerer bra dersom du ønsker at deltageren skal ha all informasjon om arrangementet samlet på et sted. Da er det også enkelt for deltageren å lage en snarvei til nettsiden på sin hjemskjerm, slik at arrangementet informasjon og QR-kode er lett tilgjengelig.

Betaling med Vipps, kort eller faktura

Ønsker du å få betalt ved påmelding, kan du sette opp betalingsløsning for kort eller Vipps. Du kan la deltagerne velge faktura og sende den fra systemet eller ditt eget regnskapssystem. Du får full oversikt over ordre i betalingsrapport og fakturajournal.

Integrasjon med regnskapssystem

En integrasjon er svært tidsbesparende fordi ordre fra påmeldingssystemet vil komme inn i regnskapsprogrammet automatisk. Pindena har integrasjon med Visma Enterprise og Tripletex, men kan også integreres med andre økonomisystem ved å bruke et standard EHF-ordreformat.

Spørreundersøkelse

Lag en evaluering knyttet til en aktivitet, hvor dere spør hva deltagerne synes om foredraget og om de ville deltatt på et nytt. Spørreundersøkelsen kan være enkeltstående, og trenger ikke å være knyttet til en påmelding.

Maks antall ekstra deltagere

Velg hvor mange personer kontaktpersonen får lov å melde på. Det kan være èn partner eller at en bedrift kun får melde på fem ansatte.

Skjul unødvendige felter i skjema

Lag et påmeldingsskjema som viser felt basert på hva deltageren velger. På den måten vil deltageren kun se det som er nødvendig å fylle ut. Hvis en deltager svarer Ja på om de vil overnatte, så vil feltene for valg av overnatting vises. De som svarer Nei vil slippe å se disse valgene. Du styrer hvilke felt og hvor mange som skal vises avhengig av valget deltageren tar.

Flere valg for grupper

Lag en struktur på aktiviteter ved å legge dem i grupper. Benytt katalogvisning og legg til bilder og beskrivelser. Vis frem aktivitetene deres i en kalender eller bruk fellesskjema, hvor deltageren kan velge flere aktiviteter, men bare fyller ut ett skjema.

Kostnad for Pindena Premium

Med Pindena Premium er du godt rustet for alle typer arrangement, og kan benytte deg av alle funksjoner og tilleggstjenester.
Premium koster kr 45.000 pr år ekskl. mva, tilsvarende 3.750 kr pr mnd.
Ved kortere periode koster det 4.500,- pr mnd.
Prisen kan øke ved tilvalg av tjenester eller tilpassing av produkt.

Ønsker du å vite mer om Pindena Premium? Ta kontakt med oss 👇🏻

Bestill Pindena Premium

Har du allerede bestemt deg for hva du skal ha? Da kan du gå til bestillingsskjema og sende det inn. Når bestillingen er mottatt lager vi din nettside og sender deg innlogging til løsningen.