Premium – et komplett påmeldingssystem

Premium – et komplett påmeldingssystem

Lag påmeldingsskjema, send invitasjon og kommuniser med deltagere. Ta betalt med kort, Vipps eller send faktura. Registrer oppmøte med Pindena CheckIn app.

Produktbilde for Pindena Premium lisens

Pindena Premium kort oppsummert

Premium er et system som passer for de fleste arrangører, og som gir deg tilgang til alle funksjonene i Pindena.

  • Lag flotte nettsider for ditt arrangement med egne sider for påmeldingsskjema, program, kontaktskjema og spørreundersøkelse.
  • Dersom du arrangerer kurs, kan du lage en fin og oversiktlig kurskatalog.
  • Ta imot betaling i påmeldingsskjema med kort eller Vipps og send faktura. Koble opp mot regnskapssystemet for automatisk overføring av ordre.
  • Benytt Pindena CheckIn app til registrering ved oppmøte og få full oversikt over status for oppmøte og betaling.

Funksjoner i Pindena Premium

Er du kursarrangør, holder konferanser og messer, eller har hyppige møter, seminar eller andre arrangement, vil funksjonene i Premium gjøre deg i stand til å være en proff arrangør.

Lag en komplett nettside

Ved å lage forside, program, kontaktskjema, liste over deltagere og spørreundersøkelse sammen med påmeldingsskjema, får dere alt på ett sted. Dette er en flott måte å koble sammen skjema med informasjon som er nyttig for deltagere.

Legg til program slik at deltagere kan se hva som skjer når. Kontaktskjema er en ypperlig måte å gi deltagere en enkel måte å kontakte dere ved eventuelle spørsmål. Legg til informasjon om arrangementet som introduksjonstekst og invitasjonstekst på forsiden.

Betaling med kort eller faktura

Sett opp deres side slik at deltageren kan velge mellom kort, Vipps og/eller faktura betaling. Send ut faktura fra systemet, eller koble opp mot eget regnskapssystem for å sende ut EHF. Med fakturabetaling vil dere også kunne se fakturajournal for å holde en oversikt og kunne rapportere videre om behov. Å sette opp både kortbetaling og faktura gir deltagere valgmuligheten til å betale på måten det passer dem best. Skal faktura kanskje sendes til arbeidsgiver? Null stress, det lar seg selvsagt gjøre. Les mer her om betaling i Pindena Påmeldingssystem.

Spørreundersøkelse

Lag en spørreundersøkelse eller evaluering knyttet til en aktivitet, hvor dere spør hva deltagerne synes om foredraget og om de ville deltatt på et nytt. Spørreundersøkelse/evaluering kan være enkeltstående, og trenger ikke å være knyttet til en påmelding. Les mer om spørreundersøkelse her.

Maks antall ekstradeltagere og avhengigheter

Ved å sette maks antall for ekstradeltagere, kan dere holde styr på hvor mange personer hoveddeltageren får lov å melde på. Det kan være et maks antall på èn partner eller at en bedrift kun får melde på 5 ansatte.

Det er også mulig å lage påmeldingsskjema som kan vise felt basert på hva en deltager har valgt. Dette kaller vi «avhengigheter», og er med på å forme skjema til å kunne være meget utfyllende. Hvis en deltager først svarer på: «Er du ansatt i et firma nå?», la de velge mellom «Nei» eller «Ja». Om de svarer Ja, vil de kunne få opp felter knyttet til firma som de kan fylle ut (org.nr., firmanavn, yrkestittel).

Flere valg for grupper

Dere kan lage så mange grupper dere vil, og lage grupper i grupper. Se på det som et mappesystem hvor dere lager struktur for deres aktiviteter. Ved å benytte katalogvisning i grupper, kan dere legge til bilder og beskrivelser for gruppene. Supert for en kursarrangør med mye ulikt innhold, eller en reisearrangør med mange turer. Vis frem aktivitetene deres i en kalender med månedsvisning. Passer godt for booking av møterom, campingplass eller annen utleie.
Dere kan også legge aktiviteter i et felles skjema, hvor deltageren velger sine aktiviteter og fyller ut informasjon i påmeldingsskjema kun én gang.

Kostnad for Pindena Premium

Med Pindena Premium er du godt rustet for alle typer arrangement, og kan benytte deg av alle funksjoner og tilleggstjenester.
Premium koster kr 42.000 pr år eks mva, tilsvarende 3500 kr pr mnd.
Ved kortere periode koster det 4.200,- pr mnd.
Prisen kan øke ved tilvalg av tjenester eller tilpassing av produkt.

Ønsker du å vite mer om Pindena Premium, kan du ta kontakt med oss, booke en demo eller få en gratis prøveløsning.

Bestill Pindena Premium

Har du allerede bestemt deg for hva du skal ha? Da kan du gå til bestillingsskjema og sende det inn. Når bestillingen er mottatt lager vi din nettside og sender deg innlogging til løsningen.