Kulturoperatørene AS

Kulturoperatørene AS

Logo Kulturoperatørene

Pindena er fleksibelt og brukervennlig og ivaretar de aller fleste behovene vi har for påmeldingstjenester til ulike arrangement.

Ingunn Ek, Partner & Prosjektleder Kulturoperatørene AS

Kulturoperatørene har vært en fornøyd og trofast bruker av Pindena siden starten av 2018.
– Pindena er et fleksibelt og brukervennlig system som ivaretar de aller fleste behovene vi har for påmeldingstjenester for en rekke ulike arrangementer vi koordinerer, der vi har påmeldinger fra mellom 50 – 2.000 deltakere pr arrangement, sier Ingunn. Og fortsetter ivrig; – Men det viktigste er at i Pindena har vi funnet en fleksibel samarbeidspartner som er svært lydhøre for våre behov dersom systemet ikke er tilrettelagt for det vi trenger i utgangspunktet. De har utviklet flere nye funksjoner på vår forespørsel, og har tilpasset systemet ut fra innspill vi har kommet med.

De er veldig fornøyd med integrasjonen mot sitt regnskapssystem, som sparer de for mye tid.
– Nå nylig har vi fått laget en spesialtilpasning av EHF-faktura fra Pindena som er direkte integrert med vårt regnskapssystem. Dette forenkler og automatiserer en rekke arbeidsprosesser for oss, som gjør at vi sparer mye tid.

Kundeservicen står det heller ikke på.
– Pindena er alltid kjappe på support, og gir gode svar og løsninger på våre henvendelser. Vi gleder oss til videre samarbeid!