Spørreundersøkelser og evalueringer

Spørreundersøkelser og evalueringer

Tilbakemeldinger er gull verdt. Lag spørreundersøkelser, quiz og evalueringer knyttet til ditt arrangement og samle verdifull informasjon.

Samle unik innsikt med spørreundersøkelser

Spørreundersøkelser og evalueringer kan gi deg en unik innsikt. Engasjer dine deltagere og lær deg å kjenne deres behov, slik at du kan bli en bedre arrangør. Spørreundersøkelsen kan benyttes som quiz, undersøkelse og evaluering og gir deg en statistikk som du kan se som graf eller eksportere til Excel-fil. Det er ingen begrensning på hvor mange spørreundersøkelser du kan opprette eller antall respondenter som kan delta.

Undersøk markedet for å lage det beste tilbudet

Bruk en spørreundersøkelse for å undersøke markedet før du skal lage organisere en aktivitet. Hvilke tilbud er folk interessert i? Finn ut om du burde tilby kurs i flere områder, om det ønskes både fysisk og digital deltagelse, eller hvor mye folk er villig til å betale for tilbudet ditt.

Lag en quiz med spørsmål om innholdet i undervisningen

Ønsker du å ha et engasjerende innslag på ditt arrangement, så kan du lage en quiz. Det kan være fint å bruke underveis i undervisningen for å brekke opp og sørge for at deltagerne får med seg innholdet ditt. Det vil også gi deg en pekepinn på om du har lagt deg på riktig nivå. Ved å bruke quiz som endel av opplegget, vil du også sikre deg svar fra de fleste deltagerne.

Studenter med mobiltelefon i en forelesningssal som svarer på en quiz.

Få nyttige tilbakemeldinger med evaluering

I etterkant av et kurs eller arrangement, kan du sende en evaluering. Her har du mulighet til å få konstruktive og nyttig tilbakemeldinger, som kan hjelpe deg å gjøre det enda bedre neste gang. Med noen tastetrykk kan du importere deltagere som har deltatt på arrangementet og invitere de til å gjennomføre en evaluering.

Spørreundersøkelse med anonyme svar

En anonym undersøkelse kan noen ganger være smart, da det kan gi deg resultater du ikke ville fått med en åpen undersøkelse. Ved å lage spørreundersøkelsen i Pindena og deretter dele linken eksternt, vil du få en helt anonym undersøkelse, selvsagt med forbehold om at du ikke ber om navn og kontaktinformasjon i selve spørreskjemaet. 

Spørreundersøkelse i Pindena

  • Send spørreundersøkelsen til personer som har deltatt på en aktivitet.
  • Importer en liste med personer og send spørreundersøkelsen.
  • Send flere undersøkelser til samme gruppe.
  • Send den samme undersøkelse til flere grupper.
  • Kopier spørreundersøkelsen og gjenbruk den samme.
  • Spørreundersøkelsen kan besvares av alle som mottar en link.
  • Spørreundersøkelsen kan deles som en link på din nettside.
  • Eksporter svarene slik at du kan jobbe videre i Excel.
  • Eksporter en PDF med grafer.

Ta kontakt for en hyggelig prat om påmeldingssystem og spørreundersøkelser.