AFF

AFF

Logo AFF liggende

Kundeservicen i Pindena er helt super. Jeg får svar kjapt og de fleste svar finnes på hjelpesiden. Pindena er både enkelt å bruke og lett å lære.

Lisbeth Samsonsen, prosjektkoordinator i AFF

Stiftelsen Administrativt Forskningsfond ved Norges Handelshøyskole, forkortet til AFF, er en organisasjon med 70 års erfaring i Norge innenfor design og gjennomføring av utviklingsprosesser. AFF’s åpne lederutviklingsprogram er blant de høyest rangerte i verden – på tvers av bransjer.

Lisbeth Samsonsen jobber som prosjektkoordinator i AFF og bruker Pindena påmeldingssystem for påmelding til ulike arrangement.
– Vi har ca 4 temamøter i året for våre kunder. Da pleier vi å sende invitasjon fra Mailchimp, med link til påmelding i Pindena, forteller Lisbeth.
– Vi har også invitasjon til workshops og informasjonsmøter. I forbindelse med arrangementer har vi gjerne påmelding til busstransport, slik at vi kan koordinere dette. Påminnelsene til deltagerne sender vi selvfølgelig på e-post og sms fra Pindena.

Lisbeth har supportavtale slik at hun kan kontakte support når som helst hvis hun lurer på noe.
– Kundeservicen i Pindena er helt super. Jeg får svar kjapt og de fleste svar finnes på hjelpesiden. Pindena er både enkelt å bruke og lett å lære, sier Lisbeth fornøyd.

Tilbake til driftssikker, enkel løsning

Pindena ble det første møte med et profesjonelt påmeldingssystem for AFF. 
– Vi hadde ikke noe påmeldingssystem som fungerte, så dette var vårt første fra en ekstern leverandør. Løsningen er driftssikker, og vi har ikke opplevd noen problemer som har gjort det vanskelig for oss, sier Lisbeth.

Men i 2022 fikk de et tilbud og ønsket å teste en annen løsning. Som de fleste arrangører er det alltid spennende å prøve noe nytt og teste ulike løsninger.
– Vi tok en pause fra Pindena for å prøve ut en annen konkurrerende leverandør, men de klarte ikke å levere i henhold til vårt behov, så vi vendte tilbake til Pindena, forteller Lisbeth.
– Pindena er oversiktlig og enkelt å bruke og oppgraderinger gjør systemet stadig bedre, smiler hun.

Ønsker du et standard påmeldingssystem som bare funker?

Prøv ut Pindena ved å registrere deg for en gratis prøveperiode.