Legemiddelindustrien

Legemiddelindustrien

LMI logo

Vi bruker Pindena rett og slett fordi vi trenger et oversiktlig system, siden vi har såpass mange arrangementer. Jeg kan absolutt anbefale systemet!

Espen Snipstad, Legemiddelindustrien

Viktig med et intuitivt system som gir god oversikt

LMI er en bransjeforening for legemiddelindustrien. De har kurs og seminar innen helse og legemidler i Norge, både for medlemmer og ikke-medlemmer.
Espen Snipstad er kommunikasjonsdirektør og leder avdelingen som nettopp har fått navnet communications & events. 
– Hos oss er det en person som har ansvaret for events, men alle må kunne alt. Derfor er det viktig med et system som er lett å lære seg. Vi har et bredt utvalg av aktiviteter; Kurs, medlemsmøter, små og store events. Vi bruker det til og med til interne aktiviteter for LMI-gruppen, sier Espen.

Med mange arrangementer ble det nødvendig med et profesjonelt påmeldingssystem, slik at LMI kunne ha full oversikt over sine arrangement og deltagere.
– Før Pindena brukte vi et system som en utvikler hadde bygget opp i publiseringsplattformen vår, i tillegg til en event-app. Nå bruker vi Pindena Pro hvor vi har bedre oversikt. Vi legger ut info om arrangement på nettsidene våre, og lenker til påmeldingsskjema i Pindena som har design som matcher nettsiden. 

Fordel med fleksibelt påmeldingsskjema

Påmeldingsskjema i Pindena er veldig fleksibelt, og gjør det enkelt å samle inn all informasjon man trenger. Selv når man skal ha et kurs som går over flere dager, med alternativer for måltider og info om allergier.

– Det er veldig fint å kunne legge inn mange alternativer i selve påmeldingsskjemaet. Vi har ofte kurs som går over flere dager, da er det fint også å kunne kreve påmelding til middager, osv. Jeg kan absolutt anbefale Pindena til andre bedrifter, sier Espen, og avslutter; Vi er veldig fornøyd med kundeservicen også!

Har du behov for et enkelt system som hjelper deg å holde oversikt, med påmeldingsskjema som samtidig ser bra ut? Les mer om løsningen som Legemiddelindustrien bruker her.