Hvorfor velge Vipps som betalingsløsning på nett?

Hvorfor velge Vipps som betalingsløsning på nett?

Publisert: 13.02.2023

Betaling for arrangement i Pindena påmeldingssystem

Vipps betalingsløsning gjør det enkelt for kundene dine å betale for produkter og tjenester. Med Vipps på nett kan du også ta betalt for arrangement med konferansepakker, billetter, overnatting og transport.

Enkel betaling som er elsket av millioner

Tallenes tale er klar – Nordmenn elsker Vipps. Den siste kvartalsrapporten fra Vipps viser at 4,3 millioner nordmenn har Vipps og gjennomsnitlig 2,7 millioner bruker det hver uke. I dagens betalingsløsninger skal det være enkelt å betale, og brukerne vil gjøre så få klikk som mulig. Da gir det mening at en betalingsløsning som alle har i lomma og som krever svært få tastetrykk er et godt alternativ. Folket har talt – Du bør skaffe deg Vipps på nett.

Vipps betalingsløsning gir høy konvertering

Vipps begynte som en løsning for netthandel og er derfor godt tilpasset dagens kontaktløse betalingsmåte. Der mange kunder gir opp å taste inn kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode, så fullfører hele 91% et kjøp med Vipps. Det er derfor ingen dum idé å tilby Vipps i tillegg til kortbetaling på nett, om du vil gjøre kundereisen så behagelig som mulig. Du vil med høy sannsynlighet få flere konverteringer på produkter og tjenester du tilbyr.

Vipps i de nordiske land

Snart blir betalingsløsningen Vipps enda mer aktuell for organisasjoner og bedrifter som har avdelinger i Finland og Danmark. I løpet av 2023 vil hele 11 millioner brukere være på Vipps, etter at det i 2022 ble kjent at Vipps fusjonerer med MobilePay. Vipps er dermed på full vei til å bli aktuelt også for kunder fra andre nordiske land. En veldig god nyhet dersom du arrangerer konferanser, messer og kongresser på tvers av landegrenser.

Enkel betaling ved påmelding til arrangement

Trenger du en nettside med betalingsløsning eller planlegger et større arrangement i 2023, så er det ingen grunn til å utsette anskaffelsen av Vipps på nett. Du trenger grunnleggende salgsvilkår tilgjengelig på nettsiden din, samt en netthandelsplattform som tilbyr Vipps på nett. Betaling til arrangement vil gå veldig smidig dersom deltageren kan betale ved påmelding. Med responsivt design i påmeldingsskjema kan både påmelding og betaling gjennomføres på mobil.

10 gode grunner til å skaffe Vipps på nett

  1. Hele kundereisen kan gjennomføres på mobil
  2. Det er enkelt for deltagere å betale
  3. Det er gebyrfritt for deltagere
  4. Det er sunt for økonomien – Betaling ved bestilling fører til bedre likviditet for bedriften
  5. Du får oversikt over betalinger i Vipps portal
  6. Det er enkelt å kreditere deltagere
  7. Det er kun 1,49% i transakssjonsgebyr
  8. Vipps får snart 11 millioner brukere
  9. Vipps tilbyr mange nyttige produkter for bedrifter
  10. 2,7 millioner nordmenn bruker Vipps hver uke

Få gratis oppkobling i Pindena

Dersom du trenger registrering og betaling for deltagere, bør du velge et påmeldingssystem. Pindena kan brukes for alle type arrangementer og du kan enkelt sette opp betaling med Vipps på nett. I tillegg får du et svært lavt transakssjonsgebyr hos Vipps på 1,49% pr betaling, men til gjengjeld er Pindena et mellomledd med gratis oppsett av Vipps og null transakssjonskostnader.

Ønsker du å få en enkel påmeldingsløsning med Vipps på nett?


Vil du vite mer først, ta kontakt for en prat 😃

Les mer om følgende emner: