Enkel bokføring for arrangement trenger ikke være umulig

Enkel bokføring for arrangement trenger ikke være umulig

Publisert: 10.11.2023

Sliten regnskapsfører som ligger over permer med bilag og hendene over hodet

Kjære regnskapsfører, var dagen din fylt med enkel bokføring med ryddig og oversiktlig informasjon? Eller har dagen blitt fylt av ad-hoc oppgaver? Du vet kanskje ikke så godt hvem vi er, men vi vet om noen av utfordringer du har.

Vår felles kunde: Arrangøren

Vi kjenner veldig godt til de kundene du har som arrangerer konferanser, seminar, kurs og messer. Og vi vet at du blir sittende å rydde opp i ordre som skal faktureres i etterkant. I værste fall kan dette fort bli et lite mareritt av mikro-endringer på bestillinger og kanselleringer.

Men det kan være mye lettere for alle involverte. For å få en bedre hverdag med enklere regnskapsføring, kan kundene dine sette opp påmeldinger til arrangementer i Pindena påmeldingssystem. Her kan de velge å tilby kort, Vipps eller faktura.

Se for deg en konferanse med over 1000 deltagere hvor alle kan velge ulike alternativer, det kommer flere deltagere fra samme firma som skal motta felles faktura. Nå ble du kanskje litt svett?

Da vil vi gjerne at du skal vite at det finnes håp. Det er mulig å automatisere prosessen fra ordre til fakturering. Fra ferdig betalt ordre til bokført bilag. Kunne du tenke deg å få ferdig utfylte ordre rett inn i regnskapssystemet? Slik at du bare kan se over og sende faktura? Eller hva med å få bilag betalt med Vipps og kort automatisk bokført som bilag? Det høres nesten litt magisk ut.

Litt magi for enkel bokføring – det er integrasjon det

Det kan nesten kalles magi, men i realiteten er det bare to systemer som snakker sammen.

Med andre ord – det finnes håp: et påmeldingssystem som automatisk overfører ordre til regnskapssystemet. På den måten slipper du å prøve og jobbe som en datamaskin å reprodusere feilfrie data. Ordre og bilag sendes direkte til regnskapssystemet. Med integrasjon blir jobben din enklere og du får riktige data – uten manuell punching. Det kaller vi enkel bokføring.

Har du kunder som bruker Excel-skjema for å få oversikt over deltagere? Og som ber seg sende faktura basert på ufullstendige fakturagrunnlag?
Da håper vi du vil ta en prat med oss.

Pindena påmeldingssystem er integrert med kjente regnskapssystemer som PowerOffice Go, Visma Enterprise og Tripletex.

Vi tar gjerne en prat om enkel regnskapsføring i forbindelse med arrangement.

Snakk med oss – og få en enklere hverdag

Les mer om følgende emner: